NS 2 i undervannsrugby

Ålesund Sportsdykkerklubb ønsker velkommen NS 2 2018!
Foto: Rune E. Haldorsen

Sted: Moa Svømmehall
Dato: 3-4. november 2018
Påmeldingsfrist: Fredag 19. oktober, 2018
Lagledermøte: Lørdag 3. november, 1 time før første kamp, i cafeen.
Klasser: Herre, dame og junior


Regelverk
CMAS internasjonale regler med følgende unntak: Forkortet spilletid, forkortet pausetid, endrede sluttspillregler. Alle deltakere må ha betalt spillerlisens for 2016.

Lisenser
Den enkelte klubb plikter å påse at samtlige spillere som skal delta på arrangementet har gyldig medlemskap i klubben de skal spille for, og at de har gyldig spillerlisens for vedkommende klubb. Kontroll vil bli gjennomført i løpet av arrangementet. Alle lagledere skal på lagledermøtet levere gyldige lagoppstillinger over spillere som skal benyttes i mesterskapet. NB! – Alle må ha gyldig spillerlisens for 2018.

Påmelding
Som bindende påmelding gjelder innbetalt startkontingent på kr. 2500,-, samt registrering av en kontaktperson for det aktuelle laget med navn, telefonnummer, e-postadresse og informasjon om lagets dommersituasjon. Dersom et lag ikke møter opp, uavhengig av årsak, mister laget hele startkontingent. Innbetaling av startkontingent er altså en bindende påmelding, og det er ingen angrefrist.
 
Påmeldingsavgift
Denne betales nå via NDF sin Webshop ved bruk av Visa eller MasterCard. 


• Link til betaling


Skriv inn antall lag og trykk på ”Kjøp”. I handlekurven fyller dere ut relevant info. Under merknad fører dere opp klubbnavn og antall lag. Fortsett deretter for å bekrefte ordren og betale.

Husk også å sende en e-post til Stian Olsen i administrasjonen (Stian.Olsen@nif.idrett.no) og Marius Skåre (marius.skaare@gmail.com) om hvilke lag som er påmeldt, antall dommere som stiller fra hvert lag og registrering av en kontaktperson. 

[Tilbake]

 Makeweb CMS