Brukerstøtte CMAS air enriched Nitrox Diver

Her er en innføring i administrering av e-læringsplattformen for CMAS air enriched Nitrox Diver.

Slik får instruktørene tilgang
Du må være aktiv nitroxinstruktør for å utdanne elever gjennom kurset. Du må og være registrert bruker av www.minidrett.no. Når dette er på plass vil kursadministrator gi deg de nødvendige rettighetene for å administrere e-læringskurset.

NDFs kurs ligger på https://ekurs.nif.no


Slik får elevene dine tilgang

Elevene må også være registrert bruker på minidrett.no. De logger seg på kurset med bruker og passord fra minidrett.no først, deretter må de logge seg på og betale ved hjelp av kort eller paypalkonto.


Mappe/skole

Hver instruktør registreres på egen skole/mappe. På denne måten kan instruktøren greit finne fram til sine elever. Eleven kan selv legge seg inn i rett mappe i starten av kurset, eller så kan instruktøren gjøre dette.

Slik ser du elevene dine
Elevene skal på enden av kurset bestå en quiz. 17 av 20 spørsmål må her være korrekte. På kursets forside, oppe til høyre, velger du «vis kursrapport». Her kan du gå videre inn på din skole/mappe og dine elever for å se hva de har gjennomført av kurset.

 

Instruktørens godkjenninger
Etter hvert som elevene går gjennom den praktiske delen av kurset, kan instruktøren gå inn og registrere godkjent praksis i verktøyet. Det samme gjelder godkjenning av klasseromseksamen. 

Instruktøren som godkjenner elevens praktiske mestringskrav er og den instruktøren som registreres som sertifiserende instruktør. Dette vil framgå av elevens dykkesertifikat.


Kontaktperson brukerstøtte
Stian Olsen
Stian.olsen@nif.idrett.no

 

Tips en venn

 Makeweb CMS