Dykketinget 2020 i forhold til koronaviruset

NDF har siden koronatrusselen var et faktum vurdert alle sine arrangementer. Et av disse er Dykketinget som er planlagt 25. - 26. april 2020. Foto: Gry HenriksenVi følger FHIs og Helsedirektoratets anbefalinger og råd om arrangementer. Ut i fra dette og samråd med kommunelegen i Tromsø, har vi vurdert Dykketinget som et arrangement som skal risikovurderes. Risikoanalysen skal lages og behandles hos kommunelegen. 


I første omgang gjelder myndighetenes restriksjoner frem til 26. mars. Vi fortsetter å planlegge Dykketinget 2020, men vi følger utviklingen nøye og lytter til de anbefalingene som kommer fra FHI, Helsedirektoratet og Norges Idrettsforbund. Dykketinget er et nokså lite arrangement og ikveld er det 48 påmeldte representanter. 


Mer om Dykketinget finner du her


Vi vil ta en avgjørelse på om Dykketinget skal avholdes med en gang kommunelegen avgir sitt svar, og vil gi informasjon om dette så snart som mulig. 


Vi oppfordrer alle til å bestille reise med SAS sportsbillett da disse billettene kan avbestilles og endres helt fram til et døgn før avreise. 
https://www.sas.no/fly-med-oss/sportsbillett/


Idrettsforbundet oppdaterer sine nettsider daglig med siste nytt. Følg med her for råd og QA - https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/viktig-informasjon-vedrorende-koronavirus/
 

[Tilbake]

 Makeweb CMS