Første dag i NM i undervannsrugby

Norgesmesterskapet i undervannsrugby arrangeres i Stavanger Svømmehall. Første dag er unnagjort og de seks første kampene er spilt. Her følger en liten rapport med resultater. 

(Foto: Rune Edvin Haldorsen)

Et team av frivillige startet dagen klokka 1000 i svømmehallen for å rigge hallen klar til Norgesmesterskap i undervannsrugby. Innbytterpenger ble plassert ut, reklameskilt for NM-veka og Norsk-tipping og streamingutstyret ble klargjort. En gruppe på rundt 10 personer la ned en fantastisk innsats i de påfølgende timene før vi tok en lengre lunsjpause. 


(Lagledermøte)

Vi var tilbake i hallen kl.1500 for gjennomføring av møte med undervannrugbyklubbene for informasjon og planer for fremtiden Rett i etterkant ble tidenes største lagledermøter møte gjennomført der vi gikk igjennom planen for helgen, dommerne tok ordet og prosjektleder Marius Bunæs geleidet oss igjennom arrangementet. Dette lover godt for helgen. 


(Sekretariatet)


I dag er det gjennomført fire kamper og alle øyeblikkene er tilgjengelig på Norges Dykkeforbund sin egen youtube kanal - https://www.youtube.com/watch?v=AbDZ54h4LCM (Inngangspartiet til Svømmehallen)


Dagens kamper (D = damelag)
Kamp 1 - Akkaren (D) - TSI SURK(D) 22 - 1
Kamp 2 - BSI Boblen(D) - Egersund(D) 11 - 1
Kamp 3 - Ålesund - BSI Boblen 1 - 1
Kamp 4 - Egersund - Sandefjord 6 - 0


(Utstyrskontroll)


Vi ønsker lagene lykke til de neste to dagene og måtte det beste laget vinne. 

Sjekk ut Facebook og Instagram for flere bilder.

[Tilbake]

 Makeweb CMS