Gass og Pusteservice AS er ny avtaleparter med NDF

NDF fortsetter å sette fordeler for medlemsklubbene på agendaen og har inngått avtale om klubbpriser med Gass og Pusteservice AS. Vi lanserer avtalen med kampanje på luftprøver. 

 

Visepresident Gry Hege Henriksen og Generalsekretær Stian Olsen er ekstra glade for å lansere avtalen sammen med Michael Hansson i GPS med en kampanje på luftprøver for kompressorer.  - Luftkvaliteten i byene synker, forteller Hansson, spesielt er økningen av CO2 merkbar. - Dette vises igjen på luftprøvene vi får inn, forteller han videre.  Derfor er det ekstra viktig at klubbene har god kontroll på luftkvaliteten på sine kompressorer.


Både Henriksen og Olsen er svært glad for denne kampanjen og håper klubbene nå kjenner sin besøkelsestid. Ut juli får klubbene svært billige luftprøver. Det betyr at en sjekk av kompressorluften nå koster 750,- + mva inkludert porto for NDF klubber, sier Hansson.


GPS er en komplett leverandør av mesteparten av det materialforvaltere i en klubb ønsker seg og har også forpliktet seg til å gi klubbpriser på hele sin portefølje. - Rabattene vil variere, men ringer du fra en klubb skal du få en pris som er konkurransedyktig, lover Hansson. Mange klubber ønsker seg kompressorer og har klubbene tech-dykkere har også GPS en linje med boostere fra italienske MPS. -Dette henger selvsagt sammen med klubbprisene vi allerede har hos Nippon Gasses på oksygen og helium, forteller Henriksen i NDF. 


En av klubbene som har installert et stort fylleanlegg med booster, nitroxmikser, flaskebank og kompressor fra GPS er Drøbak. Styreleder Tor Oppegård fortalte på ledersamlingen i NDF at dette anlegget nå tiltrekker 
dykkere fra hele Stor-Oslo til klubben.GPS er forøvrig på flyttefot fra Nesodden forteller Hansson og forteller de nå etablerer seg i Drøbak i Dyrløkkeveien 27 fra 1. juni.Foto: Ingrid Thea Ølberg

[Tilbake]

 Makeweb CMS