«Havboka» blir teater for hele landet

På turné til 40 steder. Som medlem i en klubb i Norges Dykkeforbund får du spesialpris på Riksteatrets forestilling når den spilles på ditt kulturhus.


I en liten båt langt ute på Vestfjorden sitter forfatteren og hans venn. Under dem, langt nede i havdypet, har håkjerringa sitt rike. Det er denne haifisken de to har bestemt seg for å fange - et uhyre som kan være mer enn fem hundre år gammelt, og som i mangt er mennesket overlegent. Hva slags møte blir dette? 


Alle i Norge har et forhold til havet, og med «Havboka» har Morten A. Strøksnes gjort 100 000 nordmenn like opptatt av havet som ham selv. Endelig blir boka teater for hele landet! Regien er ved Ole Anders Tandberg, som tidligere har hatt stor suksess med å overføre romaner til scenen, blant annet «Min kamp» av Karl Ove Knausgård.

 
Se når vi kommer til deg og kjøp billetter her https://www.riksteatret.no/repertoar/havboka/#tickets
For å få spesialpris til teaterforestillingen (20% rabatt på inntil fire billetter), ber vi deg velge priskategori Samarbeidspartner og bruke kode RTpartner. Om dere samler en gruppe på 6 personer eller mer, kan dere få billetter for kr 110,- (eks. billettavgift) ved å ta direkte kontakt med kjersti@riksteatret.no. Husk å oppgi medlemsklubb og Norges Dykkeforbund. 


 
 
«Stor skuespillerkunst» Aftenposten, (6)
«Forrykende hai-angrep! (…) En formidabel håkjærring er snart på vei til en teaterscene nær deg.  (…) spilles med rå kraft og poetisk eleganse av Jan Sælid.» VG, (5)
«En underholdende kamp, lekent og oppfinnsomt formidlet (…) Teatrets «Havboka» gjør miljøspørsmål fattbare» Dagbladet (5)
«Et glefs fra dypet (…) Jan Sælid har oss på kroken.» Dagsavisen (5)
 
Før teaterforestillingen kan du også bli med på gratis introduksjon om “Menneskene og havet” på kulturhuset.
Introen blir holdt av en marinbiolog fra organisasjonen Passion for Ocean, og starter 30 minutter før forestillingen begynner.
Varighet ca. 15 minutter. 
 
Velkommen!

 

[Tilbake]

 Makeweb CMS