Ny informasjon om terminlisten i undervannsrugby


Undervannsrugbyutvalget har hatt et nytt møte om sesongen 19/20 og har besluttet at det ikke blir noe Norgesmesterskap i denne sesongen. 


Vår plan var å forsøke å arrangere et mesterskap sammen med Ålesund Sportsdykkerklubb den 29. og 30. august 2020, men dette lar seg dessverre ikke gjennomføre. Det er derved, som tidligere utmeldt, besluttet at resultatene fra fjorårssesongen vil bestå. Det innebærer helt konkret at det (som i fjor) vil være Akkaren damer og Molde herrer som representerer Norge i Champions Cup 2020. Vår gjeldende konkurransemanual tar ikke høyde for koronavirus og den karantenesituasjonen vi alle befinner oss i. Utvalget har startet arbeidet med å oppdatere manualen slik at vi får klare regler for hvordan vi skal kåre vinnere osv. av serien om bare 25, 50 eller 75 % av serien blir gjennomført. Manualen vil være klar før oppstart av neste sesong.


Angående terminlisten for neste sesong så er situasjonen fremdeles uavklart. Utvalget har forhåpninger til at de nye retningslinjer fra myndighetene i juni skal være fordelaktige for vår idrett. Vi har derfor planlagt et nytt utvalgsmøte før sommerferien slik at vi kan komme med oppklarende informasjon før lagene tar ferie. Vi har også tatt grep for å sikre at vi ikke havner bakerst i køen når alle landets vannidretter skal i gang med avviklingen av utsatte stevner og mesterskap.


Utvalget beklager sterkt at dette ble en underlig sesong, og vi håper at vi alle snart kan være tilbake i bassengene. Om du har spørsmål eller kommentarer ber vi deg ta kontakt med oss i utvalget. Kristine Nergaard, leder, kristinenergaard_92@hotmail.com
Marius Bunæs, jr. ansvarlig, mabunes@gmail.com
Bjarte Lyssand, dommeransvarlig, bjarte_lyssand@hotmail.com
Nora Menous-Moland, adm.- og arr. ansvarlig, nora@nif.idrett.no

[Tilbake]

 Makeweb CMS