Norges Dykkeforbund / Nyheter / 2024 / Ønsker velkommen til NM-helg!
Fjorårets vinnerbilde i klasse B, vidvinkel uten dykker. Foto: David Gonzalez
Fjorårets vinnerbilde i klasse B, vidvinkel uten dykker. Foto: David Gonzalez

Ønsker velkommen til NM-helg!

Ishavsbyen ønsker velkommen til NM. Arrangementet er sponset av Gratangslaks, Astafjord Slakteri, Foldvik Brygger, Foldvik Bryggeferie, Joker og Lerøy Norway Seafoods. I tillegg har vi flotte sponsorer som stiller med premier.
Denne uka, 5-9 september, er det Norgesmesterskap i undervannsfotografering i Foldvik, med konkurransedager fredag og lørdag. Konkurransen gjennomføres av Norges Dykkerforbud og teknisk arrangør er Ishavsbyen Dykkerklubb.
 
Det er 19 deltakere i konkurransen.
 
Lørdag kl 13 inviterer vi barn og ungdom til "prøvedykk". Det foregår ved å ta på seg dykkermaske og puste i en pusteventil under vann. I vannet vil en kunne se sjøstjerner, eremittkreps og andre dyr som lever i sjøen. Alle som deltar får diplom.
 
Søndag kl 10 inviterer vi alle til premieutdeling på Ungdomshuset. Her vil alle bilder som er tatt i konkurransen vises på storskjerm og de 3 beste i hver kategori vil bli kåret. Det er 5 ulike klasser en må levere bilde i: Vidvinkel, vidvinkel med modell, macro, fisk og en hemmelig temaklasse. Den som har størst poengsum sammenlagt blir Norgesmester.
 
Vi håper mange stikker innom, selv om et NM i undervannsfotografering ikke er den mest publikumsvennlige konkurransen 🙂
 
Velkommen til det aller første NM i Gratangen kommune!
 
Dette er årets sponsorer som stiller med premier

DYKKEbazaar sponser NM i foto 2024. DYKKEbazaar «skreddersyr dykketuren til reisemålene du drømmer om! Vi tilbyr også tematurer, gruppeturer og egne instruktører som reiseledere.»

Frivannsliv sponser NM i foto 2024. Frivannsliv er «norges største leverandør av kvalitetsutstyr til fridykking, snorkling og undervannsjakt. Butikken og hovedlageret vårt ligger på Frekhaug, 30 minutter nord for Bergen» 

Fotografit sponser NM i foto 2024. Fotografit holder til i Danmark, og har «Skandinavias største utvalg av undervannskameraer og lys». 

CEWE sponser NM i foto 2024. CEWE er «Europas ledende produsent av personlige bildeprodukter. Hos oss kan du være trygg på at du får den høyeste kvaliteten i markedet.»

Safenor sponser NM i foto 2024. Safenor AS er et norskeid selskap og er leverandør av utstyr og tjenester til dykking, brannvesen, forsvaret, olje og gassindustrien og generell industri. De har kontor og lager i Horten. 

Strawberry sponser NM i foto 2024. Strawberry «er portalen til en hel verden av hotell, møter, restauranter og spa. Samtidig kan medlemmer nyte godt av ytterligere fordeler.»

 
 

Ishavsbyen Dykkerklubb

ishavsbyen-dykkerklubb-logo.png

 

Ishavsbyen Dykkerklubb er en aktiv klubb som dykker et par ganger i uka, sommer eller vinter spiller ingen rolle.

Dykking avtales oftest på Facebook siden vår, noen ganger med jungel telegrafen. Om du vil være med på Norges flotteste dykkertreff, finn oss på Facebook siden Nord-Norges Treffet

Bli en Ishavsdykker du også, meld deg inn i klubben på minidrett.no

Kontaktperson:
Trond Thomassen
Mob: 91364433

Finn oss på: 
Facebook: Ishavsbyen Dykkerklubb 
Instagram: ishavsbyen_dykkerklubb 
Email: isdykk@hotmail.com 

Thea Langkaas
Thea Langkaas
Marked og kommunikasjonskonsulent

E-post: thea.langkaas@nif.idrett.no

Ansvarsområder: Markedsføring og kommunikasjon, nettsider og sosiale medier. 

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond