Norges Dykkeforbund / Nyheter / 2022 / Vil din klubb arrangere NS-cup i undervannsrugby?
Rune Edvin Haldorsen 8.jpeg

Vil din klubb arrangere NS-cup i undervannsrugby?

Norges Dykkeforbund søker etter arrangører til Norgesserien og NM i undervannsrugby sesongen 2022/2023. Har din klubb lyst til å arrangere?

Sesongen 2022/2023 planlegges følgende nasjonale konkurranser i undervannsjakt:

  • Norgesserie Runde 1 (september/oktober)
  • Norgesserie Runde 2 (oktober/november)
  • Norgesserie Runde 3 (januar/februar)
  • Norgesserie Runde 4 (mars/april)
  • NM i undervannsrugby senior 2023 (mai)
  • NM i undervannsrugby junior 2023 (mai)

 

Har din klubb lyst til å arrangere en konkurranserunde? Send en kort søknad på mail til konkurranseansvarlig i administrasjonen som inneholder følgende: klubb, kontaktperson, sted, ønsket NS-runde/dato. UVR-utvalge vil tildele klubber de forskjellige NS-rundene, og ber klubber søke om alle runder/datoer som kan være aktuelle å arrangere.


 Hva må en arrangør-klubb gjøre?

Administrasjonen vil ta seg av alt det administrative arbeidet rundt arrangering av konkurransene; sende ut invitasjon, ta seg av påmeldinger og laglister, lisenser, kampoppsett og andre administrative aspekter. Det klubben må gjøre er å leie et passende basseng, stille med frivillige til sekretariat og evt. sette opp kantine til inntekt til klubben.

Vi ønsker alle klubber velkomne til å arrangere konkurranser, og oppfordrer spesielt klubber som ikke har arrangert før til å prøve seg på dette. Dersom klubben ikke har erfaring med arrangering av konkurranser/arrangement vil administrasjonen i NDF og utvalget i UVR bistå med dette, både før og under arrangementet. Det sitter mye kompetanse i utvalget som aktivt vil bidra, og dere vil få all den støtten det er behov for å arrangere en god NS-runde. 

 

Kontaktperson i administrasjonen:

Inez Aase
inez@nif.idrett.no
97 10 33 95

Nippon gases Antidoping Norge Hold norge rent Miljødirektoratet Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB