Invitasjon til NS4 i undervannsrugby

BSI Boblen Undervannsrugby ønsker velkommen til sesongens siste runde av norgesserien (NS4) 21. - 22. mars i Bergen.

Foto: Rune Edvin Haldorsen


Sted: AdO Arena, Nygårdstangen

Dato: 21. - 22. mars 2020

Påmeldingsfrist: Fredag 28. februar 2020

Lagledermøte: Lørdag 21. mars - en time før første kamp

Klasser: Dame og HerreRegelverk

CMAS internasjonale regler med følgende unntak: Forkortet spilletid, forkortet pausetid, endrede sluttspillregler.

 

Lisenser

Den enkelte klubb plikter å påse at samtlige spillere som skal delta på arrangementet har gyldig medlemskap i klubben de skal spille for, og at de har gyldig spillerlisens for vedkommende klubb. Kontroll vil bli gjennomført i løpet av arrangementet.


Alle lagledere skal på lagledermøtet levere gyldige lagoppstillinger over spillere som skal benyttes i mesterskapet. Vi vil oppfordre alle om å sende liste med foreløpig lagoppstilling på forhånd for å spare tid.

NB! – Alle må ha gyldig spillerlisens for 2020.

Lisens for 2020 ble sendt ut i starten av januar til alle som hadde betalt lisens i 2019. 

 

Påmelding

Som bindende påmelding gjelder innbetalt startkontingent på kr. 2500,-, samt registrering av en kontaktperson for det aktuelle laget med navn, telefonnummer, e-postadresse og informasjon om lagets dommersituasjon. Dersom et lag ikke møter opp, uavhengig av årsak, mister laget hele startkontingent. Innbetaling av startkontingent er altså en bindende påmelding, og det er ingen angrefrist.

 

Påmeldingsavgift

Denne betales nå via NDF sin Webshop ved bruk av Visa eller MasterCard. Skriv inn antall lag og trykk på ”Kjøp”. Gå deretter til handlekurven. Her fyller dere ut relevant info. Under merknad fører dere opp klubbnavn og antall lag. Fortsett deretter for å bekrefte ordren og betale. 


Husk også å sende en e-post til Nora Menous-Moland i administrasjonen, nora@nif.idrett.no og Stig Mjelstad, stig.mjelstad@gmail.com om hvilke lag som er påmeldt, antall dommere som stiller fra hvert lag og registrering av en kontaktperson.Dommere

Det er krav til alle lag om å stille med 2 dommere. Dommere som ikke møter til oppsatt dømming får en bot på kr. 500,- pr. kamp som faktureres den klubben denne dommeren representerer.

 

Protest

Eventuell protest skal leveres inn til sekretariatet senest 30 minutter etter at den aktuelle kampen er avsluttet. Protestgebyr er kr. 500,- Protestgebyret tilbakebetales dersom protesten tas til følge.

 

Overnatting

Det finnes en rekke overnattingsalternativer i Bergen.

AdO Arena ligger i gangavstand fra Bybanen, Bystasjonen (Buss) og Jernbanestasjonen. Bysykkelparkering finnes utenfor svømmehallen. Nærmeste bilparkering er i bystasjonen.


Nærmeste hotell  - Scandic Ørnen (ca 1100,- pr natt for to i dobbeltrom)

Rimelig alternativer i nærheten Citybox Bergen (ca 650,- pr natt for to i dobbeltrom)


NDF har 15-20 % rabatt på hoteller hos Nordic Choice

https://www.nordicchoicehotels.no/ndf/

 

Kontaktperson for arrangementet

Stig Mjelstad

stig.mjelstad@gmail.com 

90 65 00 43


Velkommen til Bergen!


[Tilbake]

 Makeweb CMS