CMAS** fridykker

Har du fylt syv år og kan svømme, kan du starte på CMAS** fridykkerkurs. Dette er det andre av tre fridykkerkurs du kan ta som elev.


Målsetningen for kurset er å gjøre deg til en trygg og selvstendig fridykker som behersker forholdene i nordiske farvann. Kurset vektlegger trygg og organisert fridykking.


Kurset består teoretisk og praktisk undervisning. Teorien er på minimum ni undervisningstimer + teorieksamen. Elevene skal ha bestått den teoretiske delen før de begynner på den praktiske delen av kurset. Den teoretiske delen består av emner som for eksempel utstyrslære, sikkerhet, redning, medisin og opplæring i forskjellige knuter og stikk.


Den praktiske delen består blant annet av vanntrening og livredning og svømmeprøver. Svømmeprøvene er øvelser i basseng og sjø som må bestås. En kvalifisert instruktør er til stede under alle øvelser i basseng og sjø. Instruktørene sørger for at forholdene i sjøen er oversiktlige og godt egnet for opplæring.


Hele kurset ledes av dyktige instruktører som hele tiden gir deg nye utfordringer under trygge forhold. Når du har bestått kurset, vil du motta dykkesertifikat som er internasjonalt godkjent - CMAS** snorkel diver.Tips en venn
Tips en venn

 Makeweb CMS