CMAS*** fridykker

Har du fylt 14 år og er svømmedyktig, kan du starte på CMAS*** fridykkerkurs. Dette er det siste elevkurset i fridykking som NDF/CMAS tilbyr.

Målsetningen for kurset er å gjøre deg til en trygg og selvstendig fridykker som behersker forholdene i nordiske farvann. Kurset vektlegger trygg og organisert fridykking.


Kurset består teoretisk og praktisk undervisning. Teorien er på minimum tolv undervisningstimer + teorieksamen. Elevene skal ha bestått den teoretiske delen før de begynner  på den praktiske delen av kurset. Den teoretiske delen består av emner som for eksempel utstyrslære, sikkerhet, redning, medisin og opplæring i forskjellige knuter og stikk. 


Den praktiske delen består blant annet av vanntrening og livredning og svømmeprøver. Svømmeprøvene er øvelser i basseng og sjø som må bestås.En kvalifisert instruktør er til 


stede under alle øvelser i basseng og sjø. Instruktørene sørger for at forholdene i sjøen er oversiktlige og godt egnet for opplæring.


Hele kurset ledes av dyktige instruktører som hele tiden gir deg nye utfordringer under trygge forhold. Når du har bestått teori og praktiske prøver, vil du motta dykkesertifikat. Sertifikatet er internasjonalt godkjent - CMAS*** snorkel diver.


Tips en venn
Tips en venn

 Makeweb CMS