Savner du en klubb, eller har vi feil informasjon på klubben din? Send en mail til thea.langkaas@nif.idrett.no så retter vi opp.

arendal-undervannsklubb-logo.png

 

Arendal Undervannsklubb er en klubb på Sørlandet med lang fartstid. De ca. 85 medlemmene i klubben er fordelt på apparatdykkere, fridykkere og undervannsrugbyspillere. Klubben har kompressor for fylling av luft, kontinuerlig nitrox og trimix, og dykkebåten brukes til turer fra tidlig vår til sen høst.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Kystveien 116A, 4842 ARENDAL
E-post: styret@arendaluvk.no
Telefon: 482 90 782

farsund-undervannsklubb-logo.png

 

Farsund Undervannsklubb holder til i kjelleren på Backes Bu, sentralt plassert nede på bryggekanten i sentrum av byen. Klubbturer arrangeres hver onsdag og lørdag året rundt, og turene går ut i Farsunds vakre skjærgård med dykkebåten Frøya III. Klubben disponerer også et hus ute på Skarvøy, og dette blir flittig brukt til dykketreff og andre aktiviteter som marinarkeologisk helg.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Postboks 28, 4551 Farsund
E-post: farsund.undervannsklubb@gmail.com
Telefon: 909 47 361

flekkefjord-dykkerklubb-logo.png

 

Flekkefjord Dykkerklubb har klubbhus i den gamle brannstasjonen i Flekkefjord, men overnattingsmuligheter. Klubbdykk arrangeres hver tirsdag med egen båt, og det er åpent for alle enten man vil ha et kosedykk for å se på livet under vann, eller om man er interessert i gamle vrak - som det finnes mange av i området. Kubben tilbyr også dykkekurs.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Gråsteinsveien 27, 4400 FLEKKEFJORD
E-post: post@fdykk.com
Telefon: 908 64 101

Høvåg Fridykkerklubb er åpen for alle dykkere og fridykkere. Vi har egen dykkebåt som er på vannet store deler av året – det er bare å ta kontakt om du vil dykke i Høvåg!

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Okseviga 15, 4770 Høvåg
E-post: hovaagdykkerklubb@gmail.com
Telefon: 975 33 927

kristiansand-dykkerklubb-logo.png

 

Kristiansand Dykkerklubb holder til i eget klubbhus på Vågsbygd like utenfor Sørlandets hovedstad. Klubben har egen båt og kompressor, og driver med dykking, fridykking, undervannsjakt og undervannsrugby med faste bassengtider på Aquarama på Bystranda. Klubbturene med den 43 fot lange Hippocampus går hver søndag, og er åpne for alle.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Myrbakken 3, 4621 KRISTIANSAND S
E-post: kdk@vabb.no
Telefon: 480 77 539

lillesand-snorkleklubb-logo.png

 

Lillesand Snorkle- og Dykkeklubb lærer barn å snorkle, om livet i sjøen, båtmannskap og ferdsel på sjøen. Klubbåten "Snorkelen" er basen vår, og barna får fysisk aktivitet, frisk luft, mestringsfølelse, sosialt samhold og blir trygge i vannet. Vi tilbyr en unik opplevelse på hver tur!

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Solheimveien 29, 4790 Lillesand
E-post: info@lillesanddesign.no
Telefon: 472 55 057

lyngdal-dykkeklubb-logo.png

 

Lyngdal Dykkeklubb består av medlemmer som elsker å dykke. Klubben har egen båt og kompressor, kort vei til flotte dykkeplasser og er åpen for alle for alle som vil dykke. Tre instruktører står klare til å hjelpe deg i gang, og nye medlemmer ønskes hjertelig velkommen til en fantastisk undervannsverden på Sørlandet!

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Postboks 35, 4575 Lyngdal
E-post: lyngdaldykk@gmail.com
Telefon: 911 04 635

mandal-dykkerklubb-logo.png

 

Mandal Dykkerklubb holder til i egne lokaler på Ballastbrygga, og har kort vei til en rekke flotte vrak og andre dykkeplasser med den store aluminiumsbåten Mannefjord. Det arrangeres klubbkveld hver onsdag og dykketurer hver helg - lørdag og søndag annen hver gang. Grunntanken i klubben er at alle skal ha gode dykk, uansett om man er erfaren eller ikke.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Nordre Banegate 35, 4515 Mandal
E-post: post@mandal-dykkerklubb.no
Telefon: 908 91 965

risor-undervannsklubb-logo.png

 

Risør Undervannsklubb har tatt seg vann over hodet siden 1965, og er en aktiv og oppegående klubb midt i smørøyet på Sørlandet. Klubben disponerer dykkerbåten "Neenunnæ", og har klubbdykk fra St. Hans til begynnelsen av august. For dem som liker rust ligger det også et par vrak i området. Du er velkommen til å bli med – og til å bli medlem!

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Tangengata 1, 4950 Risør
E-post: post@risorundervannsklubb.no
Kontaktperson: Kristen Thorsen
Telefon: 99536503

skagerrak-dykkerklubb-logo.png

 

Skagerrak Dykkerklubb en en klubb for dykkere som bare ønsker å dykke! Klubben har egen kompressor og kan fylle både luft, nitrox og trimix. Vi har også tilbud til de som vil drive med fridykking og undervannsjakt, og klubben har faste bassengtider.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Løvøyveien 10B, 3189 HORTEN
E-post: skagerrakdykk@gmail.com
Telefon: 909 34 013

sogne-dykkerklubb-logo.png

 

Søgne Dykkerklubb har klubbdykk hver søndag hele året unntatt i juli måned, med avreise fra Høllen klokken 10. Klubben har egen kompressor for 200 og 300 bar samt fylleanlegg for nitrox og trimix, og dykkebåten er en Mørejet 30 med lettbåt. For priser og detaljer, se klubbens hjemmeside.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Høllen, 4682 SØGNE
E-post: styret.sdk@gmail.com
Telefon: 971 80 873

undervannsklubben-triton-logo.png

 

Undervannsklubben Triton er Grimstads egen dykkeklubb, og tilbyr jevnlige klubbdykk. Klubben har egen transportabel kompressor som til daglig er stasjonert på Torskeholmen i sentrum av byen. Klubben er åpen for alle.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Storgata 2A 4876
E-post: undervannsklubbentriton@gmail.com

Åros undervannsklubb.png

Åros Undervannsklubb er for alle som er glad i å være i vann, snorkel og dykking. Vi har instruktører til alle formål, for barn, ungdom og erfarne dykkere.

Se klubben på Facebook her!

Kontatinformasjon:
E-post: aarosundervannsklubb@outlook.com
Hjemmeside: https://www.aarosundervannsklubb.no/
Adresse: Årossanden 9, 4640 Søgne
Klubbleder: Kristian Kristensen
Mobil: +47 99 21 03 21

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond