Savner du en klubb, eller har vi feil informasjon på klubben din? Send en mail til thea.langkaas@nif.idrett.no så retter vi opp.

 

Draugen Froskemannsklubb er Trondheims mest aktive dykkerklubb, og er åpen for alle dykkeinteresserte uavhengig av sertifisering og erfaringsbakgrunn. Hos Draugen finner du alt fra helt ferske dykkere til tekniske dykkere med stor fagkompetanse, så her er mye å lære!

Se klubben på Facebook her

Kontakt
Telefon: 981 02 720
Adresse: Ormen Langes vei 24, 7040 Trondheim

 

 

Flatanger Dykkerklubb holder til nord i Trøndelag, med flotte dykkemuligheter rett utenfor døren. Her er både vakker natur og spennende vrak! Luftfylling og bruk av klubbens båt er gratis for medlemmer.

Se klubben på Facebook her.

Kontakt
Adresse: Lauvsnes, 7770 Flatanger
E-post: ghansa@gmail.com

 

Klubben for dykkeinteresserte i Frosta og omegn!

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Nybø, 7633 Frosta
E-post:frostafmk@gmail.com
Telefon: 909 15 541
Kontaktperson:Jan Christer Brænne

 

Inderøy Undervannsklubb ble stiftet i 2004 og ble medlem i Norges Dykkeforbund året etter. Klubben disponerer klubbhus med egen kompressor og arrangerer jevnlige klubbdykk, turer og sosiale tilstelninger. Klubben har som mål å holde et grunnkurs i sportsdykking hvert år, så det er bare å ta kontakt om du vil begynne å dykke!

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse:Vågavegen 610, 7670 Inderøy
Kontaktperson:Andreas Hanssen Vang
E-post:styret@iuk.no

 

Leksvik Dykkeklubb bli stiftet i 1988, og har i dag ca. 20 mer eller mindre aktive dykkere. Vi holder til i Leksvik sentrum hvor fyllestasjon og båthavn finnes. Båten kan leies ut med båtfører til dykkere fra andre klubber om ønskelig. Klubben arrangerer søndagsdykk, helgeturer og utenlandsturer.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: 7120 Leksvik
Kontaktperson:Torje Stenkjær
E-post:torje@leksvik.com

levanger-undervannsklubb-logo.png

 

Levanger Undervannsklubb drives av ivrige dykkere fra distriktet, og har eget klubbhus i Holsand Marina i Skogn, hvor kompressoren og dykkebåten også befinner seg. Vi setter sikkerhet høyt i klubben og har to O2-kofferter som medlemmene har tilgang på hele året.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Håkon Den Vii Allè 5M, 7650 Verdal
Kontaktperson:Christian Sørmo
E-post:post@luvk.no
Hjemmeside: http://www.luvk.no

Det ligger i navnet – Namsos UV-Rugbyklubb diver med undervannsrugby! Vi har fast trening i Oasen på mandager kl 19.30, og de som har lyst til å være med er hjertelig velkommen.

Finn klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: 7820 Spillum
Kontaktperson:Thomas Guldvik Bangdalen
E-post:thomas.guldvik@online.no

steinkjer-sportsdykkere-logo.png

 

Steinkjer Sportsdykkere er en klubb for både dykkere og fridykkere, og har en fin blanding av gamle og unge medlemmer. Klubben har eget klubbhus, båt og kompressor og arrangerer jevlige dykketurer til spennende dykkemål i Trondheimsfjorden og langs trøndelagskysten. Klubben arrangerer også kurs i apparatdykking og fridykking.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse:Bogavegen 115, 7725 Steinkjer
Telefon: 458 02 787
E-post:post@steinkjersportsdykkere.no
Hjemmeside 

stjordal-froskemannsklubb-logo.png

Stjørdal Froskemannsklubb driver med dykking, bassengtrening og opplæring av barn og unge til fridykking og apparatdykking. Klubben har egne fridykkerinstruktører, og forsøker å stimulere til variert dykking med fokus på naturopplevelser. Vi har eget klubbhus, dykkebåt og kompressor, og arbeider aktivt for å ivareta sikkerheten. Klubben er åpen for dykkere med ulik erfaringsbakgrunn og sertifisering.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse:Postboks 276, 7501 Stjørdal
Kontaktperson:Gunnar Ovidth
E-post:sfrk@sfrk.no
Hjemmeside

Besøksadresse: Nessveet 50, 7670 Inderøy
Telefon: +4799361830
E-post: tah@padledykk.no
Leder: Petter Skjervold

sor-namsen-undervannsklubb-logo.png

 

Sør-Namsen Undervannsklubb holder til i Namdalseid kommune i Nord-Trøndelag. Klubben driver med dykkeaktiviteter i Flatanger-området, og tilbyr muligheter for både appratdykkere og fridykkere hele året. Det som er litt spesielt i SNUK er at flertallet av medlemmene er jenter.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse:Postboks 15, 7777 Nord-Statland
Kontaktperson:Hans Flore
E-post:SN_UK@hotmail.com

verdal-dykkeklubb-logo.png

Verdal Dykkeklubb er en av eldste dykkeklubbene i Trøndelag. Klubben disponerer eget klubblokale, dykkebåt og kompressor, og arrangerer jevnlige klubbdykk og dykketurer. Velkommen til oss!

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse:Neptunvegen 3, 7650 Verdal
E-post: verdaldykkeklubb@gmail.com
Kontaktperson:Roger Sellæg


verdal-sportsdykkerklubb-logo.png

 

Verdal Sportsdykkerklubb er en utpreget barne- og ungdomsklubb, og fokuserer mest på fridykking. En økende gruppe av eldre ungdommer driver også med apparatdykking. Klubben har en 15 fots aluminiumsbåt med tilhenger, oksygenkoffert og en 300 bars kompressor.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Bjørga 45, 7650 Verdal
Kontaktperson:Johs Bjørgvik
E-post:jo-bjo3@online.no

froya-sportsdykkerklubb-logo.png

 

Frøya sportsdykkerklubb ble stiftet i 1977 og samler ca. 50 sportsdykkere i vår region. Klubben er et idrettslag tilsluttet Norges Idrettsforbund gjennom Norges Dykkeforbund. Med flere tusen øyer, holmer og skjær som ligger i det klare atlanterhavsvannet som golfstrømmen bringer forbi er forholdene for dykking helt på topp.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse:Postboks 105, 7261 Sistranda
Kontaktperson:Kent-Roger Wahlvåg
E-post:leder@froyasdk.com
Hjemmeside:http://www.froyasdk.com

ntnui-dykkergruppa-logo.png

 

NTNUI Dykkergruppa (DG) består for det meste av studenter fra NTNU, noen studenter fra andre studiesteder, og en del gamle studenter som har slått rot i byen. Alt i alt har vi omlag 120 medlemmer, noen mer aktive enn andre. Som klubb har vi tre hovedaktiviteter: Dykking, undervannsrugby og sist men ikke minst, sosialt samvær.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse:Herman krags veg 27 7050 Trondheim
Kontaktperson:Thea Karin Skylstad 
Telefon: 478 98 090
E-post:dykkergruppa@ntnui.no
Hjemmeside

 

orkla-undervannsklubb-logo.png

 

Orkla Undervannsklubb holder til på Orkanger, 4 mil sør for Trondheim. Vi har vårt klubblokale på Langbrua, like ved Terna småbåthavn. Der har vi kontor, kjøkken, møterom, kompressorrom og opplagringshall til klubbbåten.Klubben ble startet i 1974 av en gjeng ildsjeler, og teller i dag rundt 40 medlemmer. Vårt primære dykkeområde er Orkdalsfjorden/Trondheimsfjorden, men områdene rundt Hitra/Frøya er også ofte besøkt.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Langbrua, 7300 ORKANGER
E-post: post@orklauk.no
Klubbleder: Roger Johan Haugen

pingvin-sportsdykkerklubb-logo.png

 

Bli med i en aktiv og trivelig dykkeklubb i Trondheim! Hos oss vil du alltid finne en buddy å dykke med og utvikle dine ferdigheter som dykker. Vi tar deg med på spennende dykketurer på fjorden eller kysten. Sikker dykking året rundt. Klubben har to båter, egen kompressor og nitroxanlegg.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse:Skansen skur 12, Postboks 171, 7401 Trondheim
Kontaktperson:Lars Thingstad
E-post:info@pingvindykk.no

orland-froskemannsklubb-logo.png

 

Ørland Froskemannsklubb er lokalisert på Ørland, og har 120 medlemmer. Medlemmene er en god blanding av fridykkere og flaskedykkere. Halvparten av medlemmene har tilknytning til Forsvaret, og mange benytter seg da av dykkemulighetene som avveksling fra Forsvaret. Klubben har et av de største miljøene for undervannsjakt i Norge.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse:Postboks 197, 7129 Brekstad
E-post:brejohn@online.no
Kontaktperson:Kjetil B. Johnson


 

 

afjord-froskemannsklubb-logo.png

 

Åfjord Froskemannsklubb er en sosial og trivelig gjeng som gjerne tar seg en tur i det våte element sammen med deg! Etter et oppfriskende dykk er det fint å sette seg i en varm badstue på Aquarius Kro og Marina – og kanskje ta en pils mens man prater om dykking! Her har vi også fast båtplass og kompressorrom.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse:Humstadveien 502, 7170 Åfjord
Telefon: 906 29 018
Kontaktperson:Martin Valleraunet
E-post:mekkmartin@gmail.com
Hjemmeside

 

lysoysund-dykkerklubb-logo.png

 

Vi er en klubb på Fosen som tilbyr både luftfylling og deltrykksfylling av nitrox. Om du eller flere er i omegn så er det bare å ta kontakt gjennom Facebook-gruppen vår!

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Asenveien 4, 7168 Lysøysundet
Telefon: 986 95 596
Kontaktperson:Lasse Henriksen
E-post:henriksenno@hotmail.com

trondheim-fridykkerklubb-logo.png

 

Trondheim fridykkerklubb har et rikt tilbud uansett nivå. Medlemmene har interesser innen jakt, fangst, UV-foto og video, marinbiologi og apnea som praktiseres i både basseng og havet. Klubbhuset er et viktig samlingspunkt for medlemmene, og vi er en aktiv klubb med ukentlig treningstilbud i basseng. En egen familiegruppe skaper trygge rammer for unge fridykkere.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse:Leiv Eirikssons Vei 42, 7040 Trondheim
Kontaktperson:Monica Dybvik
E-post:post@trdfridykk.no
Hjemmeside

 

hemne-dykkerklubb-logo.png

 

Hemne Dykkerklubb holder til på Kyrksæterøra i Trøndelag, og har egen dykkebåt og kompressor for fylling av luft og nitrox. Fjorden utenfor byr på spennende dykkemål med et spesielt marint liv, og tareskogene på Hitra ligger ikke langt unna. Velkommen!

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Skograndveien 69, 7200 Kyrksæterøra
Kontaktperson:Bjørnar Solhaug
E-post:hemnedykkerklubb@hotmail.com

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond