Savner du en klubb, eller har vi feil informasjon på klubben din? Send en mail til thea.langkaas@nif.idrett.no så retter vi opp.

baerum-undervannsklubb-logo.png

 

Bærum Undervannsklubb holder til på Stabekk, og er den eldste dykkeklubben i Bærum. Klubben har eget klubbhus og kompressor, og arrangerer jevnlig turer til forskjellige deler av landet. Bor du i Bærumstraktene og trenger noen å dykke med? Da er det bare å kontakte BUK!

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Skogveien 85 C, 1369 STABEKK
E-post: bjorn@odegaard.biz
Telefon: 90947973

drobak-undervannsklubb-logo.png

 

Drøbak Undervannsklubb byr på et aktivt miljø med faste dykketurer fra egen båt. Klubbhuset ligger på brygga like nord for Drøbak sentrum, og her finnes kompressor og båtplass. Hvis du bor i området og vil ha noen å dykke med, er det bare å ta kontakt! Klubben er åpen for alle, og du er velkommen med på tur også om du ikke er medlem.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Batteriveien 40, 1440 Drøbak
E-post: duk.dykking@gmail.com
Telefon: 90897535

eidsvoll-dykkeklubb-logo.png

 

Eidsvoll Dykkeklubb er en av landets eldste dykkeklubber, og har sørget for at dykkere på Øvre Romerike har hatt et dykkemiljø helt siden 1966. Klubben har en 18 fots Hårek og en litt mindre aluminiumsbåt, og deler kompressor med brannvesenet. Medlemmer fyller gratis luft! Klubben har også et 3D ekkolodd som medlemmene kan benytte seg av.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Postboks 25, 2081 Eidsvoll
E-post: erik.borander@nordkisa.no
Telefon: 95931264

Kontakt
Adresse: Lihallen, Li ungdomsskole. 1480 SLATTUM
E-post: apbiagioni@gmail.com
Telefon: 92284783

soon-fridykkerklubb-logo.png

 

Soon Fridykkerklubb så dagens lys 12. Januar 2012 etter at vennegjengen som startet opp med fellles aktiviteter vokste i sånn passende rolig tempo. Vi ble stadig flere venner og ikke minst unge fridykkkere. For å kunne bedre tilbudet til medlemmene, da særlig de yngre, besluttet vi i 2012 å gjøre alvor av organiseringsplanene. Vi holder til i Son og nærheten til sjøen gjør det veldig enkelt å opparbeide seg god erfaring i vannet. Vi bruker nærområdet som tumleplass. Her finner man masse spennede, både over og under vannskorpa.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Bingemyrveien 14, 1555 Son
E-post: leder@soonfridykkerklubb.no
Telefon: 92045729

indre-oslofjord-undervannsklubb-logo.png

 

Indre Oslofjord Undervannsklubb ønsker å tilby dykkemiljø fristilt fra kommersielle aktører, forventning om kjøp av utstyr og kurs. Målet er et rikt og inkluderende dykkemiljø hvor det er plass til alle, med luftfylling og dykking når man vil, uten begrensende åpningstider. Klubben har hele indre Oslofjord som sitt nærområde, med tilgang til båter og fasiliteter som åpner for jevnlige klubbdykk hvor man vil.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Tangenveien 7, 1450 Nesoddtangen
Epost: post@iouk.no

Telefon: 91178101

fredrikstad-sportsdykkere-logo.png

 

Fredrikstad Sportsdykkere er en familievennlig klubb med en stor fiskeskøyte som kjører turer fra Fredrikstad sentrum hver helg (og onsdag i sommerhalvåret). Klubben tilbyr dykking både for erfarne og uerfarne dykkere med internasjonalt godkjent dykkesertifikat, enten de er medlemmer eller ikke.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Trosvikstranda, 1608 FREDRIKSTAD
E-post: runahel@online.no
Telefon: 92496070

larkollen-dykkeklubb-logo.png

 

Dykkeklubben i hjertet av Østfold! Dykkeklubb holder til i badebyen Larkollen. Vi har dykkebåten liggende i Støtvigmoloen og herfra er det kun 150 meter til vårt lille klubbhus hvor luftkompressoren står! Vi har mange flotte dykkermål rett utenfor moloen i Larkollsundet og rundt øyene på utsiden av Larkollen.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Karstensens vei 32, 1617 Fredrikstad
E-post: aanund.susort@gmail.com
Telefon: 456 08 264

moss-undervannsklubb-logo.png

 

Moss Undervannsklubb har lange og gode tradisjoner, og sikker, organisert dykking har stått i fokus helt siden klubben ble stiftet. Klubbhuset ligger på Tronvikstranda på Jeløya, og klubben har to båter for dykking og fridykking. Faste medlemsmøter hver tirsdag, og da er det også luftfylling. Klubben er åpen for alle, uansett sertifikat. Bli med oss på flotte naturopplevelser under vann!

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Tronvikalléen 29, 1519 Moss
E-post: styret@muk.no
Telefon: 940 07 018

sarpsborg-dykkerklubb-logo.png

 

Dykkeklubb beliggende med base i Høysand, litt sør for Sarpsborg. Klubben har egen båt og kompressor, og har tilbud både til apparatdykkere, fridykkere og undervannsrugby.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Skolegata 64, 1724 SARPSBORG
E-post: leder@sarpsborgdykk.no
Telefon: 924 42 544

halden-sportsdykkere-logo.png

 

Halden Sportsdykkere er en av landets største og eldste dykkeklubber, og disponerer egen kompressor, en romslig og rask aluminiumsbåt samt en sjøbu til å skifte i. Båten og sjøbua ligger i Stensvik i Sverige, og klubben arrangerer dykketurer fra tidlig om våren til isen kommer på vinteren. Vi dykker hovedsaklig i grensetraktene nord for Kosterøyene og på østsiden av Hvaler - flotte områder med rent vann og ubegrenset med varierte dykkeplasser.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Postboks 217, 1752 Halden
E-post: haldensportsdykkereorg@gmail.com
Telefon: 407 28 530

drammen-sportsdykkere-logo.png

 

Drammen Sportsdykkere er klubben for alle som har lyst til å ha aktivitet i vannet! Klubben disponerer klubbhus, dykkebåt og egen kompressor hvor medlemen kan fylle luft. Klubben har egen junioravdeling, og driver også med fridykking og undervannsjakt.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Øvre Eikervei 27, 3048 DRAMMEN
E-post: info@drammensportsdykkere.no
Telefon: 952 23 011

kongsberg-dykkerklubb-logo.png

 

Kongsberg dykkerklubb er en av landets eldste dykkeklubber, og er til tross for avstanden til kysten en aktiv klubb med godt miljø. Klubben har egen dykkebåt og gjør jevnlige klubbdykk. I tillegg driver klubben med undervannsrugby og fridykking, og har egen junioravdeling.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Postboks 917, 3609 Kongsberg
E-post: kongsbergdk@gmail.com
Telefon: 413 91 975

royken-sportsdykkerklubb-logo.png

 

Røyken Sportsdykkerklubb holder til i Asker, og ønsker å være en allsidig klubb som tilbyr aktiviteter som passer både for erfarne dykkere og for de som ønsker dykking som en familievennlig hobby. Vi tar gjerne med barn i bassenget og på turer! Klubben disponerer båt og har eget klubbhus med kompressor.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Fagertunveien 29, 3477 BÅTSTØ
E-post: astrupstad@gmail.com
Telefon: 911 39 331

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond