Medlemsfordeler

Norges Dykkeforbund har en rekke medlemsfordeler for medlemmer og klubber. 

NDF har inngått en fordelaktig leveranseavtale med Nippon Gases. Avtalen er tilgjengelig for klubber og dykkeskoler med avtale.

Les mer om avtalen her.

Gass- og pusteservice AS tilbyr alle våre medlemmer tilbudspris på luftprøve ut 2023. Prisen er 1250kr + moms, inkl frakt.

Arbeidstilsynet krever at det tas luftprøve av pusteluft minimum en gang i året.
Gass og Pusteservice utfører denne prøven ved å sende en ren 3L kompositt flaske som fylles opp og returneres til oss. Returen er spesialgods og må sendes som det. Gass og pusteservice har en avtale som tar hånd om dette. Resultat av prøven sendes til ønsket epost. Vi kan også utføre testen på stedet i forbindelse med service.

Se Gass- og pusteservice AS sine nettsider for mer informasjon.

Mangler du båtførerbevis kan du som medlem av NDF ta et kurs til båtførerprøven til en halv pris. Hele kurset tas på nett, og du får tilgang i 12 måneder. Rabattkode er sendt til alle medlemsklubbene. Ta kontakt med klubben din for å få rabattkoden som gir deg 50% rabatt. båtførerkurset.no

GPS er en komplett leverandør av mesteparten av det materialforvaltere i en klubb ønsker seg og har også forpliktet seg til å gi klubbpriser på hele sin portefølje. Rabattene vil variere, men hvis du ringer fra en klubb får du en pris som er konkurransedyktig. 

Alle barn som er medlem av lag tilsluttet Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) eller som deltar i organisert aktivitet i klubbens/lagets regi er forsikret gjennom Gjensidige barneidrettsforsikring.
Les mer

NIF har Hertz Bilutleie som offisiell leverandør av leiebiltjenester. Avtalen er gjort gjeldene for alle særforbund, klubber og idrettslag i Norge. Avtalen kan også benyttes ved private leieforhold.

Les mer og bestill her eller du kan kontakte Hertz Customer Care Center på tlf 22 10 00 00. Husk å oppgi kundenummer/CDP: 961733 for å få rabatt.

Spesialtilpassede sportspriser skal dekke alle de behov du har som idrettsutøver og leder. Dette er billetter som har en lav pris med alle de fleksible fordelene du trenger. CMP-koden er - Dykk999. 
Link til SAS sportspriser

Norges Dykkeforbund har tegnet avtale med Nordic Choice som hovedsamarbeidspartner for hotelltjenester. Avtalen gjelder for Comfort Hotels, Clarion Collection Hotels, Quality Hotels, Quality Spa & Resport, Clarion Hotels.

NDF og alle våre klubber/medlemmer får gjennom denne avtalen sportspriser, samt en rabatt på hotellenes ordinære prisnivåer for individuelle reisende. Gjeldene rabatt for individuelle reisende er 15% for Comfort Hotels og Clarion Collection, og 20% på Quality og Clarion Hotels.
Gå til booking

Lokale aktivitetsmidler (LAM) er en grunnstøtte til medlemsbaserte lokale lag og foreninger. Midlene skal bidra til økt idrettsaktivitet, deltakelse og frivillighet. Det er arbeidet i det enkelte idrettslag for barn (6-12 år) og ungdom (13-19 år) som skal tilgodeses.
Les mer

Dykkeklubbene kan gjennom medlemskapet i NDF søke om vare- og tjenestemomskompensasjon. Formålet med ordningen er å kompensere de kostnader som frivillige organisasjoner har til merverdiavgift ved kjøp av varer og tjenester.
Les mer

For å forebygge ulykker i forbindelse med dykking er det opprettet et fond - NDFs Sikkerhetsfond/Blybeltefondet. Tanken bak fondet er at dersom dykkeren ikke kvier seg for lenge med å droppe vektbelte eller vekter integrert i vest, kan ulykke unngås.

Mer informasjon om sikkerhetsfondet/blybeltefondet her 

 

Scandic er idrettens leverandør av hotell- og konferansetjenester. NDFs avtalenummer D000025227 må oppgis ved bestillinger og kan benyttes ved singelbookinger på nett.

Man legger inn dette nr. under «bookingkode» og vil da få frem NDFs priser på www.scandichotels.com

Tilskuddsordningen ”Spillemidler til utstyr” har eksistert siden 2003, og til sammen har dykkeklubbene fått over ni millioner kroner gjennom denne ordningen. Gjennom denne ordningen kan klubben få tilbakebetalt innen 33% av innkjøpsprisen på båt, motor, kompressor og annet viktig utstyr.
Les mer

NIF har utviklet en egne klubbforsikringsavtaler som vi anbefaler klubben å benytte seg av. Det er tre ulike forsikringer – les mer om dem nederst på denne siden.   

NDF klubber får tilbud på oksygenkoffert og redningsgrind. Begge deler kan delfinansieres gjennom "Spillemidler til utstyr".

Medlemsklubber kan tegne skoleavtale med NDF og utdanne CMAS-dykkere i egen klubb. Har klubben spørsmål rundt dette, ta kontakt på dykking@nif.idrett.no

Medlemmer i NDF klubber får 20% rabatt på dykketurene og 50% rabatt på leie av utstyr. De holder til på Åros Feriesenter og tilbyr overnatting i hytter eller leiligheter. https://www.oneocean.no/nn/home/

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond