Norges Dykkeforbund / Nyheter / 2023 / Dykkepedia er tilbake!
Kartfunksjonen hos Dykkepedia er nå i drift igjen. Skjermbilde: Dykkepedia
Kartfunksjonen hos Dykkepedia er nå i drift igjen. Skjermbilde: Dykkepedia

Dykkepedia er tilbake!

Dykkepedia er tilbake, etter en lang og frustrerende nedetid. Endelig! Nå håper vi at hele Dykke-Norge tar den i bruk igjen, slik at Dykkepedia videreutvikles med oppdatert innhold.

Etter nedetiden som har vært, har Dykkepedia mistet en god del tillitt ute i Dykke-Norge, naturligvis. Spesielt hos de av dere som tidligere brukte nettstedet flittig.

Nå som nettstedet er i drift igjen, håper vi at tilliten kan vinnes tilbake. Kartfunksjonen er den siste brikken som har falt på plass, og dykkekartet kan nå brukes for å navigere rundt til ulike dykkemål.  

Del din kunnskap med resten av Dykke-Norge!

Som tidligere håper vi at engasjerte dykkere ønsker å dele sin kunnskap og erfaringer på Dykkepedia slik at siden kan bli en levende og nyttig dykkewiki. Spennende dykkesteder, informasjon om klubber og dykkesentre er typisk godt wiki stoff som mange vil ha glede av.

Informasjonen du finner om dykking på Dykkepedia erstatter på ingen måte påkrevd opplæring eller trening av kvalifiserte instruktører. Det vil være høyst uansvarlig og potensielt farlig å stole på råd funnet på dette nettstedet. Den eneste trygge måten å lære og dykke på er gjennom offisiell opplæring fra ulike dykke-organisasjoner.

Dykkepedia er drevet av NDF. Vi ønsker at alle som bruker Dykkepedia skal føle et ansvar for å videreutvikle innholdet på sidene.

Vi setter pris på tålmodigheten som dere har hatt i denne perioden, og håper du vil få stor glede av nettstedet igjen. 

Sjekk ut Dykkepedia her

Kontakt oss!

Lurer du på noe? Ta kontakt med den ansvarlige for dette temaet i administrasjonen så hjelper vi deg!

Gunnar Midtgaard
Gunnar Midtgaard
Idrettskonsulent

E-post: gunnar.midtgaard@nif.idrett.no

Ansvarsområder: Klubbutvikling og trenerløypa, sertifikater, instruktørmateriell og spillemidler til utstyr, utdanning, kursmateriell.

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond