Norges Dykkeforbund / Nyheter / 2023 / Steinkjer Sportsdykkere: Full pott i påsken!
Steinkjer Sportsdykkere hadde tre fine aktiviteter påsken 2023. Foto: Steinkjer Sportsdykkere
Steinkjer Sportsdykkere hadde tre fine aktiviteter påsken 2023. Foto: Steinkjer Sportsdykkere

Steinkjer Sportsdykkere: Full pott i påsken!

Steinkjer Sportsdykkere arrangerte tre ulike arrangementer påsken 2023. Her kommer en oppsummering av klubbens påske!

1/3 Ut på tur til nordover

Årlig arrangerer klubben en palmehelgstur for våre medlemmer. I år som i fjor (og tidligere år) gikk reisen fra Steinkjer til Rørvik hvor 12 ivrige medlemmer gledet seg til naturdykk, strømdykk og vrakdykking. Klubbbåten vår Steinbiten var med og medlemmene innkvarterte seg på to flotte rorbuer hos Nærøysund Rorbuer og gjorde seg klare for fantastiske dykkeropplevelser under vann. Dessverre levde ikke sikten under overflaten opp til forventningene og beskrivelsen «ertesuppe» ble nevnt, men hva gjør nå det når været er helt fantastisk og en gjeng med gode dykkervenner er samlet for en hel helg sammen! Hele gjengen var fornøyd med oppholdet tross noe sviktende sikt.

2/3 På hjemmearena i påsken

Onsdag, dagen før skjærtorsdag arrangerte klubben dykking med vafler på Vangshylla. Også her var ikke sikten helt med oss, men vaflene var gode og timene fløy avgårde med engasjerede dykkeprat ute i påskesolen. Vangshylla er et kjent og populært dykkemål for de fleste dykkere og denne dagen hadde vi gleden av å slå av en prat med fire svenske dykkere som var på besøk, jätte trevlig!

3/3 Ut på tur sørover

Lørdag, altså påskeaften, dro flere medlemmer til Ørlandet for å dykke på vraket D/S Irma. Her ble det også med et par dykkere fra en «nabo»-klubb og i tillegg stilte Ørlandet Froskemannsklubb med båt og båtsjåfør. Også her var ikke sikten noe å skryte av, men nok en gang viser klubben sin sterke side og redder dagen med grilling og trivsel sammen slik at turen bli vellykket tross skuffende sikt. 

Takk for en fantastisk fin påske!

Steinkjer Sportsdykkere

steinkjer-sportsdykkere-logo.png

 

Steinkjer Sportsdykkere er en klubb for både dykkere og fridykkere, og har en fin blanding av gamle og unge medlemmer. Klubben har eget klubbhus, båt og kompressor og arrangerer jevlige dykketurer til spennende dykkemål i Trondheimsfjorden og langs trøndelagskysten. Klubben arrangerer også kurs i apparatdykking og fridykking.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse:Bogavegen 115, 7725 Steinkjer
Telefon: 458 02 787
E-post:post@steinkjersportsdykkere.no
Hjemmeside 

Kontakt oss!

Lurer du på noe? Ta kontakt med den ansvarlige for dette temaet i administrasjonen så hjelper vi deg!

Thea Langkaas
Thea Langkaas
Marked og kommunikasjonskonsulent

E-post: thea.langkaas@nif.idrett.no

Ansvarsområder: Markedsføring og kommunikasjon, nettsider og sosiale medier. 

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond