Norges Dykkeforbund / Nyheter / 2023 / NS2 i UV-jakt avlyses
Bilde: Aleksander Nordahl, ettpust.no
Bilde: Aleksander Nordahl, ettpust.no

NS2 i UV-jakt avlyses

NDF beklager å måtte meddele at NS2 Rogalands-cup i undervannsjakt avlyses, grunnet manglende antall påmeldte.

Da det kun var 4 påmeldte til cup, valgte arrangørklubb Rogaland Undervannsjakt og Fridykkerklubb å avlyse den lokale UVJ-cupen som skulle holdes i september. Alle påmelde er informert, og påmeldingsavgift blir refundert umiddelbart.

Norges Dykkeforbund oppfordrer alle undervannsjagere til å delta på kommende Norgesserie-runder i UV-jakt. Cup-deltakelse er lavterskel, gøy, og veldig lærerikt! Konkurransene er åpen for alle, uansett nivå.

NS2 gruppebilde.jpg

Foto: NS2 2022 i Harstad

 

Vi har spurt ivrige undervannsjegere om hvorfor nettopp DU bør delta på konkurranse:

- Konkurranser er veldig lærerikt! Det er godt miljø, og alle er veldig hjelpsomme, så som ny UV-jeger får du mye gode tips og veiledning.

- Det er et veldig inkluderende miljø. Du blir godt tatt i mot og rask innlemmet i gjengen, selv om du kommer alene og er helt ny. Jeg har møtt sinnsykt mye bra folk på konkurranser!

- Det er gøy å treffe andre folk som har samme interesse som deg. Jeg har ikke så mange kompiser som er interessert i UV-jakt hjemme, så det å komme hit (NS1 2023) og treffe denne gode gjengen har vært kjempegøy!

- Hovedårsaken til at jeg deltar i konkurranser er det sosiale. Det er et fantastisk miljø her! Det å "konkurrere" mot hverandre er gøy, men det er aldri noe stort fokus på det.

 

Ser vi deg på neste cup?

Vi håper du vil delta på neste cup eller NM i undervannsjakt! Har du spørsmål om deltakelse eller undervannsjakt generelt, kan du kontakte administrasjonen på epost eller telefon.

Har du innspill til hvordan vi kan få dine kompiser og dykkebuddyer til å delta på konkurranse? Fortell oss!

 

NS3 Nordlads-cup arrangeres i hadsel, 16.september. NM i undervannsjakt 2023 arrangeres i Kristiansund, første helgen i oktober. Meld deg på her

Kontakt oss!

Lurer du på noe? Ta kontakt med den ansvarlige for dette temaet i administrasjonen så hjelper vi deg!

Inez Santos Aase
Inez Santos Aase
Idrettskonsulent

E-post: inez@nif.idrett.no

Ansvarsområder: Rekruttering og breddeidrett, klubbutvikling, ungdomsprosjekter og paraidrett. Fridykking og undervannsjakt.

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond