Norges Dykkeforbund / Nyheter / 2023 / Regionsturné 2023: Sees vi ute i Dykke-Norge?
I høst er det planlagt 23 regionsbesøk til følgende steder. Foto: Aleksander Nordahl
I høst er det planlagt 23 regionsbesøk til følgende steder. Foto: Aleksander Nordahl

Regionsturné 2023: Sees vi ute i Dykke-Norge?

Administrasjonen drar ut på regionsturné, med mål om å høste gode innspill til ny virksomhetsplan. Hvilket fokus skal NDF ha de fire neste årene? Vi ønsker Dykke-Norge sin stemme med i prosessen!  

Velkommen til regionsmøte i din region. Vi i NDF sentralt har en fullspekket høst i møte, og vi håper å møte så mange som mulig av dere når vi reiser rundt i Dykke-Norge.  

Det er planlagt 24 regionsmøter 

Regionsmøtene er lagt opp som følger, og påmelding skjer via hver enkelt knapp: 

2.oktober 👉🏻 Sandnessjøen 3.oktober 👉🏻 Bodø 11.oktober 👉🏻  Gisund 12.oktober 👉🏻 Tromsø ´17.oktober 👉🏻 Evenes 17.oktober 👉🏻  Vadsø 18.oktober 👉🏻 Alta 23.oktober 👉🏻 Stavanger 24.oktober 👉🏻 Haugesund 26.oktober 👉🏻 Lofoten 30. oktober 👉🏻  Larvik 3.november 👉🏻 Molde 6.november 👉🏻 Kristiansand 7.november 👉🏻 Mandal 7.november 👉🏻 Herøy 8.november 👉🏻 Ålesund 14.november 👉🏻 Trondheim 15.november 👉🏻 Kristiansund 20. november 👉🏻 Fredrikstad 21.november 👉🏻  Sogndal 22.november 👉🏻 Bergen 23.november 👉🏻 Steinkjer 29. november 👉🏻 Oslo (flyttet fra 21. september) 29. november 👉🏻 Digitalt regionsmøte

Det settes også opp et digitalt møte den 29.november, for de som ikke har mulighet til å delta fysisk på noen av de overnevnte møtene. Link vil bli tilsendt til de påmeldte.

Det vil bli enkel servering på alle møter. Meld fra om eventuelle allergier ved påmelding.   

Hva er målet med disse møtene?  

Hensikten med møtene er at du som medlem skal kunne være med å påvirke hvor NDF er i 2028. Fra 2024 skal nemlig en ny langtidsplan følges.  Vi tar turen rundt i Dykke-Norge for å finne ut av hva behovet er i ulike deler av landet. Hvilke fokusområder ønsker Dykke-Norge at NDF skal ha fremover?  

Vi legger opp til et besøk, med mye fokus på samarbeid og idémyldring i grupper.  

Vi gleder oss til å møte deg på et regionsmøte nær deg! 

Kontakt oss!

Lurer du på noe? Ta kontakt med den ansvarlige for dette temaet i administrasjonen så hjelper vi deg!

Stian Olsen Kaiander
Stian Olsen Kaiander
Generalsekretær

E-post: stian.olsen@nif.idrett.no

Ansvarsområder: Daglig ledelse, personalansvar, budsjett og regnskap.Virksomhetsplan, samfunnsansvar, ryddeaksjoner. Vitenskap

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond