Norges Dykkeforbund / Nyheter / Arkiv / Knallstart på Kule Jenter i NDF!
Prosjektdeltakerne er samlet i Trondheim. Foto: Henrik Ødegård
Prosjektdeltakerne er samlet i Trondheim. Foto: Henrik Ødegård

Knallstart på Kule Jenter i NDF!

Helgen 31. januar til 2. februar hadde prosjektet Kule Jenter i NDF sin første samling i Trondheim. Les stemningsrapport fra kursdeltakerne Marte Sigerset her!

Helgen 31. januar til 2. februar var det første samling for NDF sitt jentesatsnings-prosjekt og prosjektet er nå i gang for fullt. Vi er 11 deltaker fra rundt omkring i landet som i løpet av denne våren skal få et kompetanseløft innenfor de to grenene apparatdykking og fridykking.

Jeg er selv en del av teamet på 8 som skal få et kompetanse- og ferdighetsløft innenfor apparatdykking. Målet er at vi skal utvikle oss og bli gode ambassadører, forbilder og forhåpentligvis fremtidige instruktør for klubbdykkingen i Norge, noe jeg selv synes vi er på god vei til å bli. 

KuleJenter3.jpg  KuleJenter2.jpg
Prosjektdeltakerne har det gøy under vann. Foto: Eirik Kjos

 

Fokuset den første helgen var og få oss opp på et trestjerners-nivå, før vi begynner å jobbe oss sakte men sikkert oppover trenerløypen til NDF. Den første samlingen var full av spenning, forventninger, lærelyst og mye hardt arbeid i sjø og basseng. Det var utrolig trivelig å hilse på og bli kjent med alle deltagerne som skal representere NDF i fremtiden og ikke minst apparatet som skal jobbe med oss denne våren. 

Jeg tror jeg snakker for alle når jeg sier at vi er sykt stolte, spente og klare for dette prosjektet og alt vi skal oppleve denne våren!
 

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond