Norges Dykkeforbund / Nyheter / 2022 / Invitasjon til NS2 junior i Stord
Foto: Rune Edvin Haldorsen
Foto: Rune Edvin Haldorsen

Invitasjon til NS2 junior i Stord

Stord Undervannsklubb ønsker velkommen til NS2 i undervannsrugby, 14. – 15. januar 2023 på Stord.

Arrangementinformasjon

Sted: Stord Kulturhus

Dato: 14. – 15. januar 2023

Påmeldingsfrist: 16. desember 2022

Spilleområde: 12,5 m langt, 3,8 m dypt

Det står en vannsklie på den ene siden av bassenget som lager utfordringer for innbytterbenken.

Lagledermøte: 1 time før første kamp (se kampoppsettet for mer info om sted)

Aldersgruppe: U18 (født 2006-2010)

 

Regelverk

CMAS internasjonale regler med følgende unntak: Forkortet spilletid, forkortet pausetid, endrede sluttspillregler. Alle deltakere må ha betalt spillerlisens for 2023.

Lisenser

Den enkelte klubb plikter å påse at samtlige spillere som skal delta på arrangementet har gyldig medlemskap i klubben de skal spille for, og at de har gyldig spillerlisens for vedkommende klubb for 2023. Kontroll vil bli gjennomført ved innsending av laglister 10 dager før arrangementet.

E-læringskurs

Alle spillere må ha gjennomført e-læringskurset Ren Utøver. Kontroll vil bli gjennomført ved innsending av laglister 10 dager før arrangementet.

Kurset er gratis, og tar ikke lang tid å gjennomføre. Utøvere uten lisens eller som IKKE har gjennomført Ren Utøver får ikke delta på arrangementet. Utøvere under 14 år er fritatt fra kurset.

 

NB! Det kom nytt Ren Utøver-kurs i januar 2022. Alle spillere må gjennomføre denne nye versjonen av kurset, da det har blitt gjort vesentlige endringer og oppdateringer i regelverket. Spillere som har gjennomført kurset før 2022 må ta kurset på nytt.

Laglister

Alle lagledere skal levere gyldige lagoppstillinger over spillere som skal benyttes i turneringen, samt bekreftelse på at disse har gyldig lisens, og har gjennomført det nye Ren Utøver-kurset. Lagledere er ansvarlige for å sjekke at alle oppførte spillere har gyldig lisens og har gjennomført Ren Utøver fra januar 2022. Mal til laglister ligger her. 

Laglister må leveres senest 10 dager før arrangementet (tirsdag 3. januar) på mail til nora@nif.idrett.no.

 

Påmelding gjøres her

 

Protest

Protest skal leveres inn til sekretariatet senest 30 minutter etter at den aktuelle kampen er avsluttet. Protestgebyr er kr. 500,- Protestgebyret tilbakebetales dersom protesten tas til følge.

 

Reise og overnatting

Idrettspriser hos SAS

Spesialtilpassede sportspriser skal dekke alle de behov du har som idrettsutøver og leder. Dette er billetter som har en lav pris med alle de fleksible fordelene du trenger. CMP-koden er - Dykk999.

Det er viktig at alle som skal fly bestiller SAS Sportsbilletter. Disse kan avbestilles gratis inntil 24 timer før avreise uten å oppgi begrunnelse. Det er også mulig å avbestille nærmere avreise, ved avlysning av sportsarrangement.

Link til SAS sportspriser 

 

Transport fra Flesland til Stord

Vi prøver å organisere kjøring t/r fra Flesland til Halhjem og videre fra Sandvikvåg til Leirvik for de som kommer med fly til Bergen. Boblen tar ansvar for første etappe, mens Stord tar ansvar for den andre. Pris pr. person t/r blir 200 kr (100 kr til Boblen og 100 kr til Stord). De som ønsker å benytte seg av dette tilbudet må sende en e-post til Rannveig Litlabø (se kontaktinfo nedenfor) innen fristen for å levere laglister (tirsdag 3. januar) med navn på lag og antall personer som ønsker transport.

 

Overnatting

Det er mulig å bestille overnatting på Leirvik skule (400 m fra svømmehallen). Her må en ta med sovepose og liggeunderlag selv. Pris er 100 kr per person. De som ønsker å benytte seg av dette tilbudet må sende en e-post til Rannveig Litlabø (se kontaktinfo nedenfor) innen fristen for å levere laglister (tirsdag 3. januar) med navn på lag og antall personer som ønsker overnatting.

 

Det er også to hoteller i nærheten:

Stord Hotell

Almås Hotell

 

Det vil bli arrangert en sosial samling med pizza lørdags kveld. Mer info om dette kommer i forkant av turneringen.

 

Kontaktperson administrasjonen:

Nora Menous Jordbru

nora@nif.idrett.no

Tlf.: 98 19 87 72

 

Kontaktperson Stord Undervannsklubb:

Rannveig Litlabø

rannveiglitlabo@gmail.com

Tlf.: 91111279

 

Kontakt oss!

Lurer du på noe? Ta kontakt med den ansvarlige for dette temaet i administrasjonen så hjelper vi deg!

Nora Menous Jordbru
Nora Menous Jordbru
Idrettskonsulent

E-post: nora@nif.idrett.no

Ansvarsområder: Konkurranser (undervannsrugby, foto & film, apnea), samordnet rapportering, antidoping, prosjekter. 

Nippon gases Antidoping Norge Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO