Norges Dykkeforbund / Nyheter / 2022 / Molde og Akkaren i toppen på NS2 i undervannsrugby

Molde og Akkaren i toppen på NS2 i undervannsrugby

I helgen ble det arrangert Norges Serien runde 2 i Molde, det ble dessverre ingen streaming, men det var god stemning i både hallen og bassenget.

På herresiden stilte: Ålesund, Akkaren, Molde, BSI Boblen, Egersund, Sandefjord og TSI SURK.

På damesiden var det Akkaren, BSI Boblen, NTNUI DG og Ålesund som stilte. Det ble spilt mange gode kamper, med god innsats fra alle lag.

På herresiden møtes BSI Boblen og Akkaren i bronse finalen, hvor Akkaren stikker av med seieren. Finalen var en spennende kamp mellom Molde og Ålesund. Molde klarer å score 2 mål og blir da helgens vinnere.

Hos damene møtes NTNUI DG og Ålesund i bronse finale, begge lag kjemper bra og Ålesund stikker til slutt av med seieren. I finalen møtes BSI Boblen og Akkaren. Det blir en god kamp og Akkaren vinner hele 7-1.

3. Ålesund

Vi takker Molde for et flott arrangement og takker alle lagene som deltok på turneringen! Vi gleder oss til neste runde av Norges Serien.

Fullstendig resultatoversikt finner du HER

Alle bilder er tatt av Elisabeth Ose og Cecilie Skåre.

Kontakt oss!

Lurer du på noe? Ta kontakt med den ansvarlige for dette temaet i administrasjonen så hjelper vi deg!

Nora Menous Jordbru
Idrettskonsulent

Nora er fraværende frem til 26. april. Ta kontakt dykking@nif.idrett eller 21 02 90 90 ved henvendelser.

E-post: nora@nif.idrett.no

Ansvarsområder: Konkurranser (undervannsrugby, foto & film, apnea), samordnet rapportering, antidoping

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond