Norges Dykkeforbund / Nyheter / 2024 / Knirkefri start på sesongen!
Foto: Lofoten Undervannsklubb
Foto: Lofoten Undervannsklubb

Knirkefri start på sesongen!

Da er det gjort, Norgescup i undervannsjakt region Nord er avholdt. Det er på tide å rette en hjertelig takk til alle som har hjulpet til, ordnet, stilt opp, svart på spørsmål, delt tanker og på en eller annen måte har bidratt til at helgens konkurranse gikk knirkefritt. 

Dette er første gang Lofoten har arrangert et slikt event. Det er sannsynligvis noen som får mindre oppmerksomhet en de har fortjent, men dere er ikke glemt. Været skal få en takk. At vi kunne sitte på kaia å grille dagens fangst i varmen fra sola gjorde alt bare bedre. 

image4.jpeg

Foto: Lofoten Undervannsklubb

I september 2023 spurte Inez Santos Aase på vegne av Norges Dykkerforbund om vi kunne tenke oss å arrangere konkurransen her i Lofoten. Vi påtok oss ansvaret under tvil. Det hadde ikke skjedd uten at du spurte, så takk for det Inez. 

Siden den gang har vi fått mye støtte fra det holdet. Gode tips og innspill har kommet når vi trengte det. 

image0.jpeg

Foto: Lofoten Undervannsklubb

De lokale heltene

Så noen av de lokale heltene: Reidar Falch, Kai Unstad, Terje og Markus Sivertsen. Anna Ellingvåg tas med i denne gjengen. Vi hadde slitt med gjennomføringen uten dere i båtene og dommergjerningen. Dere hoppet i det egentlig uten å ha kunnskap om hva dere gikk til. Deltagere og arrangører takker. Ps!! Vi lover å informere bedre om dommerbiten til neste gang. 

Det vil ikke bli noe særlig vellykket konkurranse uten deltagere. Så en stor applaus til gjengen fra Tromsø, Vesterålen og dere lokale som stilte opp. Kanonfin gjeng det har vært en fornøyelse å ha som gjester her i Lofoten. 

image1.jpeg

Foto: Lofoten Undervannsklubb

Vandrehjemmet i Stamsund har stilt med båtplass, plass til gjestene og latt oss ha møte der. Takk til Mathias og Joakim. 

Det har også vært en del hjepere omkring oss som fortjener en takk og omtanke. Nevner ingen navn, men dere vet hvem dere er. Det har vært mange spørsmål dere har svart på og hjelpende hender. 

image5.jpeg

Foto: Lofoten Undervannsklubb

Til slutt kommer en stor salutt og stående applaus til Jangaard Export i Stamsund v/Rudi Stanvoll. Nevner også Kjell Arne. Hele anlegget ble stilt til vår rådighet: garderober, toaletter, mottaket, kantine ++++. Til og med kaia var spylt så vi ikke skulle tråkke i knuste kråkeboller. 

image2.jpeg

Foto: Lofoten Undervannsklubb

Dere har virkelig vært med å heve standarden for arrangemanget. Vi håper det så representabelt ut etter oss når vi dro. Mange takk nok en gang. 

Hilsen Lofoten Undervannsklubb 

Kontakt oss!

Lurer du på noe? Ta kontakt med den ansvarlige for dette temaet i administrasjonen så hjelper vi deg!

Thea Langkaas
Thea Langkaas
Marked og kommunikasjonskonsulent

E-post: thea.langkaas@nif.idrett.no

Ansvarsområder: Markedsføring og kommunikasjon, nettsider og sosiale medier. 

Inez Santos Aase
Inez Santos Aase
Idrettskonsulent

E-post: inez@nif.idrett.no

Ansvarsområder: Rekruttering og breddeidrett, klubbutvikling, ungdomsprosjekter og paraidrett. Fridykking og undervannsjakt.

Lofoten Undervannsklubb

Kontakt:

Leder: Stine Thunheim
Telefon: 46680332
E-post: stine_thunheim@hotmail.com

Se klubben på Facebook her

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond