Begynnelsen på din dykkekarriere!

CMAS P1 er et grunnkurs i dykking du kan delta på uten tidligere erfaring med dykking. På dette kurset lærer du det du behøver for å komme i gang med dykking på en trygg og komfortabel måte. CMAS P1 går normalt over to helger og noen ukedager. Totalt ca 5 dager (to kvelder regnes da som en dag). Målet er at du skal bli en trygg dykker sertifisert for dykking ned til 20m. Ved bestått kurs mottar du et CMAS sertifikat som er annerkjent over hele verden.

Kurset består av tre hovedelementer. 

  • Teoretisk kunnskap
  • Forberedende trening i basseng / skjermet vann
  • Sjødykking / erfaringsdykk

Målsetningen er å gi deg en god start som dykker med et lærerikt, spennende og morsomt kurs.

Kurset gjennomføres i tråd med CMAS internasjonale standard og Norske regler for utdanning av dykkere. I Norge skal det gjennomføres 6 dykk på grunnkurs i dykking.

Før oppstart skal en lege godkjenne deg for dykking.

Foto: Mikkel Stokke 

 

Ta e-læringen nå!

Teoriundervisningen kan gjennomføres som e-kurs. Det bør gjøres i samråd med din dykkeskole / instruktør. P1 e-læringen koster 849kr som inkluderer bokpakke (tabell, loggbok og læreboken Grunnleggende Sportsdykking). Du finner e-læringen her: E-læring CMAS P1

Du logger inn på e-læringen med samme passord og brukernavn som du har på minidrett.no. Når du er innlogget velger du skolen du skal gjennomføre kurset med. Dersom du har spørsmål om e-læringen tar du kontakt med NDF.

Veien videre

Når du er i gang som dykker er det en god ide å bli medlem av din lokale dykkeklubb. Klubbene har det som behøves for å kunne dykke lokalt. I tillegg er det en fordel å bli en del av et aktivt miljø med dykkere.

Det finnes ulike videregående kurs du kan ta for å fortsette utviklingen din som dykker. Som CMAS P1 dykker er du kvalifisert for CMAS Basic Nitrox og CMAS P2 (minimum 20 dykk erfaring).

Mikkel Stokke-4.jpg

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond