Veien videre!

På dette kurset lærer du mer om ulike typer dykk, får veiledning om hvordan du kan videreutvikle deg ferdighetsmessig og du lærer mer om sikkerhet og redning. Bli en ressurs i ditt miljø!

P2 kurset er et veldig praktisk kurs med mye dykking og aktivitet. Fokusområdene er å videreutvikle dine grunnleggende ferdigheter, bygge erfaring med ulike typer dykk og gå dypere inn på førstehjelp, redning og håndtering av hendelser. 

Utdanningen inneholder blant annet:

  • Ferdighetsutvikling / teknikktrening
  • Undervannsnavigasjon
  • Redning av meddykkere
  • Dykking ned til 30 meter


Kurset består av 6 dykk i skjermet vann / basseng og 6 sjødykk og en teoridel. Teorien er også tilgjengelig som e-læringskurs.

For å begynne på dette kurset må du være minimum 15 år og ha minst 20 loggførte dykk. Du kan også begynne på dette kurset dersom du har et dykkesertifikat fra et annet utdanningssystem.

Kvalifikasjoner etter bestått kurs:

  • Dykking ned til 30 meter
  • Opptak på CMAS P3 sportsdykkerkurs

Foto: Mikkel Stokke

 

Ta e-læringen nå!

Teoriundervisningen kan gjennomføres som e-kurs. Det bør gjøres i samråd med din dykkeskole / instruktør. P2 e-læringen koster 1095kr som inkluderer lærebok og tabell. Du finner e-læringen her.

Du logger inn på e-læringen med samme passord og brukernavn som du har på minidrett.no. Når du er innlogget velger du skolen du skal gjennomføre kurset med. Dersom du har spørsmål om e-læringen tar du kontakt med NDF.

Veien videre etter P2

Det viktigste du kan gjøre for å videreutvikle ferdighetene du har lært på kurset er å praktisere dykkingen og teknikkene du har lært i etterkant av kurset. Å være medlem av en klubb med et aktivt dykkemiljø gjør det lettere å praktisere dykking og utvikle deg sammen med andre dykkere i klubben.

Det finnes ulike videregående kurs du kan ta for å fortsette utviklingen din som dykker. Som CMAS P1 dykker er du kvalifisert for CMAS Basic Nitrox og CMAS P3 (minimum 60 dykk erfaring hvorav 40 skal være etter P2 kurs).

 

Mikkel Stokke-2.jpg

Foto: Mikkel Stokke 

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond