Overveldende respons på kvinneprosjektet til NDF

Nå blir de 12 utvalgte utøverne og trenere/instruktører fra alle grenene våre invitert til å delta på et kompetanseløft i 6 måneder fremover. 


Foto: Petter Schmedling, NDF, Rune E. Haldorsen.


Det var svært mange som var interessert, men nå sitter vi igjen med en fin gjeng unge damer som vil bidra til å utvikle sine klubber og NDF både som trenere og tillitsvalgte, sier idrettskonsulent Nora Menous-Moland på forbundskontoret. Vi har fått med deltagere fra hele landet, fra Haugesund i vest, Oslo lengst sør, via Trondheim til Tromsø og Svalbard i nord, forteller hun videre.

 

I dagene fremover skal NDF sette sammen noen individuelle og noen felles samlinger for alle deltagerne. De skal både bli kjent med hverandres idretter, lære om styre og utviklingsarbeid, å jobbe med og bli trenere eller styrke den trenerkompetansen de allerede har. Alle idrettene våre er representert. Dette betyr at mange klubber vil få tilgang på enda mer kompetente instruktører og trenere, arrangementsansvarlige og styremedlemmer det neste året.

 

Vi er svært glade for at vi har så mange kule damer som tok sjansen og meldte seg på prosjektet, sier Visepresident Gry Henriksen og legger til at dette ikke er siste gang vi skal gjøre strategiske kompetanseløft i NDF. Dette er et pilotprosjekt, og noe av veien blir til når vi går, men vi håper på god effekt i organisasjonen, avslutter hun.


[Tilbake]

 Makeweb CMS