Savner du en klubb, eller har vi feil informasjon på klubben din? Send en mail til thea.langkaas@nif.idrett.no så retter vi opp.

egersund-undervannsklubb-logo.png

 

Egersund Undervannsklubb er en stor og aktiv klubb med ca. 150 medlemmer fordelt på dykking og undervannsrugby. Klubben disponerer eget klubbhus, dykkebåt og kompressor, og kan tilby overnatting for tilreisende dykkere. Les mer om EUVK på våre hjemmesider!

Se klubben på Facebook her!

 

Kontakt
Adresse:Postboks 282, 4370 Egersund
E-post: post@euvk.no
Telefon: 97614119

haugesund-sportsdykkere-logo.png

 

Haugesund Sportsdykkere har en lang historie tilbake til 70-tallet. Klubben var i sin tid meget aktiv og arrangerte hyppige turer lokalt, men i dag er fokus mer på fridykking og undervannsrugby. Klubben har egen junioravdeling og faste treningstider i Haraldshallen to ganger i uken.

Se klubben på Facebook her!

 

Kontakt
Adresse: Postboks 331, 5501 Haugesund
E-post: ge-joer@online.no
Telefon: 466 85 804

havhesten-undervannsklubb-logo.png

 

Havhesten Undervannsklubb har tilholdssted i Tananger i Sola Kommune. Klubben har som formål å samle sportsdykkerinteresserte til ansvarsbevisst og kameratslig dykking, og skaffe utstyr og midler som medlemmene kan benytte. Området rundt Tananger byr på nydelig undervannsnatur som gir muligheter til å se tareskog, fisk og krabbe.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Trossevegen 12, 4056 Tananger.
E-post: havhestenuvk@gmail.com

 

karmoy-sportsdykkerklubb-logo.png

 

Karmøy Sportsdykkerklubb har egen dykkebåt, kompressor og faste bassengtider. Ved siden av flott apparatdykking i skjærgården rundt Karmøy har også klubben egne grupper for undervannsrugby og fridykking.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Frisnesvegen 7, 4250 Kopervik
E-post: dagtveit@hotmail.com
Telefon: 95736504

sandnes-og-jaeren-dykkerklubb-logo.png

 

Sandnes og Jæren Dykkerklubb har en jevn fordeling av fridykkere og flaskedykkere, i et miljø der alle kan føle seg velkommen – så vel unge som voksne. Felles turer, sosiale arrangementer og uformelle treff bidrar til dette.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Breivikdalen 4, 4310 Hommersåk
E-post: sjdkstyret@gmail.com
Telefon: 98429377

sirevag-dykkeklubb-logo.png

 

Sirevåg Dykkeklubb holder til i eget klubbhus med undervisningsrom og overnattingsmuligheter i Sirevåg havn i Rogaland. Klubben har dykkebåt og kompressor, og gjennomfører jevnlige klubbdykk og kurs. Velkommen skal du være!

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Sirevåg havn, 4364 Sirevåg
E-post: christopher.sundvor@ikm.no
Telefon: 92232042

stavanger-dykkerklubb-logo.png

 

Stavanger Dykkerklubb ble stiftet i 1983, og er Stavangers største og mest aktive dykkerklubb. Klubben har egen båt, og har faste klubbdykk hver onsdag og søndag. 

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Skipsbyggergata 2 E, 4077 Hundvåg
E-post: info@stavangerdykk.no

stavanger-undervannsgruppe-logo.png

 

Stavanger Undervannsgruppe er en klubb for utøvere av undervannsrugby i Stavanger. Klubben har trening tirsdager klokken 20:30 i Stavanger svømmehall. Dersom du ønsker å bli med er det bare å ta kontakt!

Se gruppen på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Postboks 741, 4090 Hafrsfjord
E-post: arnegunnargjoergensen@gmail.com
Telefon: 48024154

gjesdal-dykkeklubb-logo.png

 

Gjesdal Dykkeklubb holder til på Ålgård i Gjesdal kommune. Klubben har et eget lokale hvor det arrangeres klubbkvelder hver tredje fredag, noen ganger med inviterte fordragsholdere. Klubben disponerer egen dykkebåt og et moderne kompressoranlegg, og det arrangeres klubbdykk hver søndag.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Postboks 26, 4339 Ålgård
E-post: post@gjesdaldykk.net
Telefon: 40550582

slettaa-dykkerklubb-logo.png

 

Slettaa Dykkerklubb er en regional dykkerklubb lokalisert på Haugalandet. Vi kjører dykketurer onsdag og lørdag og noen søndager. Vi har fast dykkeplass i Kvalsvik i Haugesund med fine forhold for sikker dykking. Klubben har 9 dykkeledere. Vi arrangerer opprydningsdykk 2-3 ganger i året, drar på helgeturer og holder dykkekurs.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Smedasundet 118, 5523 Haugesund 
E-post: post@slettaadk.no
Telefon: Thomas Bergh +4795870242

rogaland-undervannsjakt--og-fridykkerklubb-logo.png

 

Rogaland Undervannsjakt og Fridykkerklubb ble grunnlagt med en visjon om å skape et felles fridykkermiljø i området. Vi ønsker å formidle gleden i vannet uansett hvilket nivå man er på og gi medlemmene våre fantastiske opplevelser under vann.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Nordsjøvegen 120, 4055 Sola
E-post: fridykkerklubben@gmail.com

kvitsoy-dykkerklubb-logo.png

 

Klubben holder til på Kvitsøy i Rogaland, og har jevnlige klubbdykk, kompressor, flaskebank og O2. I tillegg disponeres båt, som brukes til dykketurer i havgapet mellom Stavanger og Skudeneshavn. Klubben driver med dykking, fridykking og ROV, og kan være behjelpelig med å skaffe overnatting.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Vollsøykroken 2, 4180 Kvitsøy
E-post: leder@kvitsoyil.no
Telefon: 91860631

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond