Strukturer aktiviteter og hendelser med dette digitale årshjulet! Norges Dykkeforbund har en egen mal for dykkeklubber hvor du allerede vil finne viktige frister og hendelser.

NIF har utviklet et felles digitalt årshjul som kan benyttes gratis av alle klubber og idrettslag. Din klubb kan legge inn hendelser og aktiviteter og benytte årshjulet både for organisering og kommunikasjon til medlemmer.

Årshjulet kan legges ut på klubbens websider, eller det kan lenkes fra de informasjonskanalene som klubben benytter til sine egne medlemmer.

Følgende funksjoner har automatisk tilgang til å lage og redigere årshjul for sitt idrettslag: leder, nestleder, styremedlemmer, daglig leder, opplæringsansvarlig, medlemsansvarlig, webansvarlig og leder i gruppe for særidrett. For tilgang til årshjulet må du logge deg inn med Idrettens ID.

Årshjulet vårt nedenfor er oppdatert frister og arrangementer som kan være nyttig for våre medlemsklubber. Bli inspirert og lag klubbens egen årshjul!

Kontakt oss!

Lurer du på noe? Ta kontakt med den ansvarlige for dette temaet i administrasjonen så hjelper vi deg!

Gunnar Midtgaard
Gunnar Midtgaard
Idrettskonsulent

E-post: gunnar.midtgaard@nif.idrett.no

Ansvarsområder: Klubbutvikling og trenerløypa, sertifikater, instruktørmateriell og spillemidler til utstyr, utdanning, kursmateriell.

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond