Endringer i administrasjonen

Nora Menous-Moland har lenge vært en viktig nøkkelperson i administrasjonen. Hun er for tiden sykemeldt, og vil fra 1. desember gå ut i permisjon. To nye hoder er derimot på plass for å fylle hennes rolle.

Ansvaret for konkurranser og samordnet rapportering overføres til Inez Santos Aase, som er vår nye idrettskonsulent. Inez er født med dykking i blodet, og er et kjent navn i flere miljøer innenfor Norges Dykkeforbund. Med Inez er NDF sine konkurranser i trygge hender. 


Samtidig ønsker vi å styrke den generelle synligheten og markedsføringen av NDF det kommende året, og har derfor viet en hel stilling til nettopp dette. I den nyopprettede stillingen som marked- og kommunikasjonskonsulent har vi fått Thea Langkaas med på laget. Thea er journalist og mediegrafiker, og har bred kompetanse innenfor mediefag. Det betyr ny og etterlengtet kompetanse i NDF! 


Inez og Thea har allerede hendene fulle, og er et godt tilskudd til administrasjonen. Med tanke på at vår generalsekretær, Stian Olsen Kaiander, også går ut i permisjon på nyåret, er disse nye tilskuddene nødvendig. Stian går ut i 80% permisjon den 17. januar, og vil ikke være tilbake for fullt før 27. mai. 


Med to avgjørende ressurser i permisjon samtidig, er det derfor betryggende for NDF med to nye ansettelser i havn. 


Oppdatert kontaktinformasjon for administrasjonen finner du her.

[Tilbake]

 Makeweb CMS