Informasjon angående NS1 runder 2021

Informasjon angående NS1 runder 2021

Vi i arbeidsgruppa i undervannsrugby har i samarbeid med administrasjonen i NDF kommet fram til at vi ønsker å arrangere NS1 separat for herrer og damer. Dette er for å redusere antall lag og personer under konkurranse og gjøre det mulig å arrangere med koronarestriksjoner som kan være gjeldene.


Planen er:

  1. NS1 Herrer bil bli arrangert i Stavanger, 16.-17.januar.
  2. NS1 Damer vil bli arrangert i Oslo, Lambertseter 23.-24. januar.


NDF vil fortløpende ferdigstille koronaregler for alle arrangement i regi av forbundet som vi må forholde oss til. Disse vil publiseres her når situasjonen er avklart.


Noen retningslinjer er imidlertid klar fra arbeidsgruppa: (gjeldende for NS1 damer og herrer):

  1. Kun klubber som har hatt kontakt med NDFs administrasjon og gjennomført obligatorisk veiledning for trening og løpende rapportering til administrasjonen kan delta på NS1.
  2. Kun klubber som deltok i Norgesserien 2019-2020 kan delta på NS1.
  3. Kun 1.lag fra hver klubb kan meldes på NS1.
  4. Utøvere på som konkurrerer på et lag (dame, herrer, jr) har 14 dagers karantene før de eventuelt kan spille for et annet lag (samme klubb).


OBS! Toppidrettsdefinisjonen er under behandling av helsemyndighetene. Det kan få konsekvenser for hvilke lag og utøvere som kan delta i NS1, hvis det ikke er åpnet opp for breddeidretten i januar. Vi kommer tilbake til det så snart den er avklart.


I en usikker tid oppfordrer vi alle som ønsker å bestille flybilletter og evt. opphold som er mulig å avbestille og få refundert kostnadene. Flybilletter kan trygt bestilles gjennom Sportsbilletter som bl.a. kan endres, bytte navn uten kostnad og refunderes ved eventuell avlysning av arrangement.https://ndf.no/Dykkeklubb/Medlemsfordeler


Vi viser til terminlisten som er oppdatert for planene kommende sesong.https://ndf.no/?menuid=112


Kristine Nergaard, leder, kristinenergaard_92@hotmail.com

Lisbeth Haugsvær, økonomiansvarlig, lis.hau58@gmail.com

Bjarte Lyssand, dommeransvarlig og jr. ansvarlig, bjarte_lyssand@hotmail.com

Nora Menous-Moland, adm.- og arr. ansvarlig, nora@nif.idrett.no

Elisabeth Ose, medieansvarlig, ose.elisabeth@gmail.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS