Invitasjon til NS1 i Undervannsrugby

Bodø Sportsdykkerklubb (BSDK) og Tromsø Studentenes Undervannsrugbyklubb (TSI-SURK) ønsker velkommen til NS1 i undervannsrugby 27-29. september 2019 i Bodø. Foto: Rune E. Haldorsen


(Foto: Tor Inge Leidland)

Sted: Bodin Videregående Skole, Mørkvedtråkket 2, 8026 Bodø.
Påmeldingsfrist: 20.09.19.
Lagledermøte: lørdag 28.september, 1 time før første kamp.
Klasser:  Dame- og herreklasse.

Regelverk:
CMAS internasjonale regler med følgende unntak: Forkortet spilletid, forkortet pausetid, endrede sluttspillregler. Alle deltakere må ha betalt spillerlisens for 2019. 


Lisenser
:
Den enkelte klubb plikter å påse at samtlige spillere som skal delta på arrangementet har gyldig medlemskap i klubben de skal spille for, og at de har gyldig spillerlisens for klubben. Kontroll vil bli gjennomført i løpet av arrangementet. Lisensen følger kalenderåret, og må være betalt innen tirsdag før turneringen starter.


Påmelding:
Som bindende påmelding gjelder innbetalt startkontingent på kr. 2500,- samt registrering av en kontaktperson for det aktuelle laget med navn, telefonnummer, epostadresse og informasjon om lagets dommersituasjon. Dersom et lag ikke møter opp, uavhengig av årsak, mister laget hele startkontingent. Innbetaling av startkontingenter er altså en bindende påmelding, og det er ingen angrefrist. Startkontingenten betales via NDF sin nettbutikk ved bruk av Visa eller MasterCard. 


• Link til betaling


Skriv inn antall lag, trykk på ”Kjøp” og gå deretter til handlekurven. Her fyller dere ut relevant info. Under merknad fører dere opp klubbnavn og antall herre-/damelag. Fortsett deretter for å bekrefte ordren og betale.


Husk også å sende en e-post til Stian Olsen i administrasjonen, Stian.olsen@nif.idrett.no og Kathrine Rasch Moyo i Bodø Sportsdykkerklubb, kathrineraschmoyo@gmail.com, om hvilke lag som er påmeldt, antall dommere som stiller fra hvert lag og registrering av en kontaktperson.


Reisestøtte:
Juniorspillere fra og med 15 år til og med 23 år kan søke NDF om refundering av reiseutgifter. Utøvere under 15 år kan søke direkte til Utvalget i UVR ved å sende en mail til reiseregninguvr@gmail.com, som vil prøve å dekke så mye som mulig av reiseutgiftene. 


Dommere: Det er krav til alle lag om å stille med 2 dommere.


Dommere som ikke møter til oppsatt dømming blir belagt med en bot på kr. 500,- pr. kamp som faktureres den klubben denne dommeren representerer.


Protest skal leveres inn til sekretariatet senest 30 minutter etter at den aktuelle kampen er avsluttet. Protestgebyr er kr. 500,-. Protestgebyret tilbakebetales dersom protesten tas til følge.


Transport
Buss nr 1 går fra flyplassen via sentrum til Bjørndalslia. Busstoppet utenfor bassenget heter «Bodin Videregående Skole». Bussappen heter Billett Nordland. Kan også betale med kort (ikke kontant), men er noe dyrere.

Bussruteapp heter 177 Nordland.

Taxi fra sentrum/flyplassen til bassenget tar 10-15 minutter.


Overnattingsmuligheter:
Hunstad Ungdomsskole. Adr: Hunstadringen 2, 8022 Bodø. Ligger i nær gangavstand fra svømmehallen. Det er ikke mulighet for matlaging, kun for overnatting. Pris for to døgn kr 140,- per person. Må ryddes, evt. vaskes og kostes over slik at klasserom er i slik stand som før. Hvis det er ønskelig med overnatting på skole MÅ det gis beskjed til Kathrine på epost kathrineraschmoyo@gmail.com innen 02.09.19 med antall personer som skal sove på skolen.

Norges Dykkeforbund samarbeider med Nordic Choice og får rabatt på overnatting på 15/20%, men vær tidlig ute med bestilling for best mulig pris. https://www.nordicchoicehotels.no/ndf/ 

For gruppebestilling på Clarion Collection® Hotel Grand Bodø husk å oppgi idrettsavtalen ved Norges Dykkeforbund. Da får dere pris i henhold til avtalen. https://www.nordicchoicehotels.no/hotell/norge/bodo/clarion-collection-hotel-grand-bodo/


Andre hotellmuligheter finnes her:

Scandic Bodø https://www.scandichotels.no/hotell/norge/bodo/scandic-bodo

Radisson Blu Bodø https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-blu-bodo?cid=a:se+b:gmb+c:emea+i:local+e:rdb+d:nob+h:BOOZH

Scandic Havet https://www.scandichotels.no/hotell/norge/bodo/scandic-havet

Bodø Hostel https://hihostels.no/hostels/bod


Anbefaler å booke overnatting så snart som mulig!

 

Kontaktpersoner for arrangementet:

Dag Korsgård:
Tlf: 917 86 168
E-post: dagkor@vgs.nfk.no

Kathrine Rasch Moyo
Tlf: 992 29 698
E-post: kathrineraschmoyo@gmail.com[Tilbake]

 Makeweb CMS