Her finner du informasjon om hvordan man melder inn ryddeaksjoner, hva slags kostnader man får dekket og tilgang til gratis ryddeutstyr.
Vi går inn i det syvende året på rad med imponerende dugnader under vann som tilrettelegges av Norges Dykkeforbund.
Administrasjonen i NDF vokser, og Margret Stray-Pedersen har nå blitt ansatt som prosjektleder for marin forsøpling. Det betyr nytt år med nye muligheter for administrasjonen og NDF i sin helhet.
I 2021 har 39 medlemsklubber gjennomført frivillige ryddeaksjoner i hele landet, og fjernet hele 119 tonn med marint avfall. Hurra!
Norges Dykkeforbund har i år fått midler fra Miljødirektoratet og Handelens Miljøfond til å bidra med rehabilitering av marint liv, samt bidra til renere miljø på attraktive friluftsområder og...
Norges Dykkeforbund er en av organisasjonene som har fått støtte til tiltak mot marin forsøpling fra Miljødirektoratet i 2019.
I år setter klubbene ny rekord i rapporteringen av antall «tapte fiskeredskaper».
Vi fikk i dag svarbrev fra Miljødirektoratet og avslag på søknad om rapportering av tapte spøkelsesredskaper.
Klubber som har gjennomført ryddedugnad i 2020 må fylle ut rapporteringsskjema og sende inn til NDF på dykking@nif.idrett.no innen 15. november.
Gaven på 6 millioner som NDF fikk fra Sparebankstiftelsen DNB, skal gå til ryddeutstyr for å fjerne søppel under vann, samt til aktivitet og utstyr som klubbene trenger. Foto: Ægir Dykkerklubb.
Klubber som har gjennomført ryddedugnad i 2018 må fylle ut rapporteringsskjema og sende inn til NDF på dykking@nif.idrett.no innen 15. november.
Lurer du på noe? Ta kontakt med den ansvarlige for dette temaet i administrasjonen så hjelper vi deg!