Her finner du informasjon om hvordan man melder inn ryddeaksjoner, hva slags kostnader man kan få dekket og tilgang til gratis ryddeutstyr.
Vi er klare for et nytt år med dugnader mot marin forsøpling, og har finansiering på plass for å dekke kostnader til ryddeaksjoner og rapportering av spøkelsesredskaper. Blir klubben med på nye...
I 2022 har 54 klubber arrangert frivillige ryddeaksjoner i hele landet, og gjort havet 153 tonn renere. Engasjementet har bidratt til forskning, nyhetsoppslag og en bedre verden for både dyr og...
Helgen 3 – 6 November arrangerte Søgne Dykkerklubb tur til Lindesnes. Turen var dedikert vrakdykking og Miljørydding.
Dykkeklubbenes ryddeaksjoner er viktige for både livet under og over vann. Flere klubber har i år vunnet priser for sin dugnadsinnsats, samt skapt engasjement lokalt og nasjonalt.
Vi går inn i det syvende året på rad med imponerende dugnader under vann som tilrettelegges av Norges Dykkeforbund.
Administrasjonen i NDF vokser, og Margret Stray-Pedersen har nå blitt ansatt som prosjektleder for marin forsøpling. Det betyr nytt år med nye muligheter for administrasjonen og NDF i sin helhet.
I 2021 har 39 medlemsklubber gjennomført frivillige ryddeaksjoner i hele landet, og fjernet hele 119 tonn med marint avfall. Hurra!
Norges Dykkeforbund har i år fått midler fra Miljødirektoratet og Handelens Miljøfond til å bidra med rehabilitering av marint liv, samt bidra til renere miljø på attraktive friluftsområder og...
Norges Dykkeforbund er en av organisasjonene som har fått støtte til tiltak mot marin forsøpling fra Miljødirektoratet i 2019.
I år setter klubbene ny rekord i rapporteringen av antall «tapte fiskeredskaper».
Lurer du på noe? Ta kontakt med den ansvarlige for dette temaet i administrasjonen så hjelper vi deg!