Norges Dykkeforbund / Nyheter / 2022 / Ny prosjektleder i administrasjonen
picture.jpg

Ny prosjektleder i administrasjonen

Administrasjonen i NDF vokser, og Margret Stray-Pedersen har nå blitt ansatt som prosjektleder for marin forsøpling. Det betyr nytt år med nye muligheter for administrasjonen og NDF i sin helhet.

Margret Stray-Pedersen har en bachelor i medier og kommunikasjon, samt en master i psykologi. Hun kommer fra Nettavisen der hun jobbet som partneransvarlig i avdelingen innovasjon og forretningsutvikling. Margret vil ha hovedansvar for prosjektet marin forsøpling, og jobbe med synligheten av utfordringene som finnes der.

Administrasjonen gleder seg over å ha fått Margret med på laget, og introduserer henne med fem kjappe spørsmål om seg selv.

Hvorfor er marin forsøpling viktig for deg?

Marin forsøpling har alltid vært viktig for meg. Fra jeg fant søppel på stranden som barn til jeg ble bevisst over hvor store utfordringene var har jeg alltid ønsket å kunne gjøre mer for å rydde opp. I 2016 opprettet vi studentbedriften SeaMe mot plast i havet ved OsloMet. I NDF får jeg nå muligheten til å jobbe videre med en sak jeg virkelig brenner for. En drøm som blir til virkelighet!

Hva gleder du deg mest til å jobbe med?

Jeg gleder meg til å se resultatene av prosjektet. Jeg gleder meg også til å bli kjent med nye folk og skape gode samarbeid. Det jeg gleder meg aller mest til er å kunne gå på jobb hver dag og føle at man gjør noe som er bra for livet under og over vann.

Kan du dykke?

Nei, dessverre! Det skal jeg lære meg nå.

Hva er favoritthobbyen?

Jeg elsker å synge. Kanskje det blir en egen dykkesang? Da jeg bodde i Oxford spilte jeg polo på hest, det finnes det lite av i Norge, så nå håper jeg at dykking blir min nye hobby.

Hva er din signaturrett?

En god pasta med søte tomater i en hjemmelaget saus er en sikker vinner. Favorittretten derimot er en varm bolle med ramen-suppe fra Hrimnir ramen. 

Med det ønsker vi Margret velkommen! 

Ved henvendelser kan Margret kontaktes på margret.stray@nif.idrett.no og på mobil 920 77 738

Kontakt oss!

Lurer du på noe? Ta kontakt med den ansvarlige for dette temaet i administrasjonen så hjelper vi deg!

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond