Norges Dykkeforbund / Nyheter / 2023 / Gjøvik Froskemannsklubb: Målet om en aktiv klubb og ivaretakelse av medlemmer
Gjøvik Froskemannsklubb har i vinter leid Totenbadet for å holde medlemmene samlet. Foto: Gjøvik Froskemannsklubb
Gjøvik Froskemannsklubb har i vinter leid Totenbadet for å holde medlemmene samlet. Foto: Gjøvik Froskemannsklubb

Gjøvik Froskemannsklubb: Målet om en aktiv klubb og ivaretakelse av medlemmer

Gjøvik Froskemannsklubb, klubben på vestsiden av Mjøsa. Medlemsmassen er ikke stor, og de har de siste årene slitt med medlemsrekruttering. Samarbeidet med klubben på motsatt side av Mjøsa er derimot god, og i vinter har klubben leid Totenbadet slik at medlemmene har hatt et samlingspunkt.

Gjøvik froskemannsklubb er en av landets eldste klubber og vi runder snart 60 år. Klubben har tilholdssted på vestsiden av Mjøsa, med sin opprinnelse i Gjøvik, men vi har medlemmer fra flere kommuner i Innlandet.

Men vi er ikke den eneste mjøsklubben.

Mjøsen dykkeklubb holder til på østsiden av Mjøsa ved Hamar og klubbene har et nært og godt samarbeid. Vi samarbeider om turer til vestlandet og har faste dykkeplasser rundt Mjøsa der vi kan møtes.

20230312_095247 (003).jpg

Målet til klubben er å holde klubbe aktiv og gi et tilbud til de medlemmene de har nå, og på sikt få flere medlemmer. Foto: Gjøvik Froskemannsklubb

Gjøvik froskemannsklubb har de siste årene slitt med rekrutering av nye dykkere og medlemsmassen er ikke stor, men målet er å holde klubbe aktiv og gi et tilbud til de medlemmene vi har nå, og på sikt få flere medlemmer til vår fantastiske klubb. Vi har derfor i vinter leid Totenbadet noen søndager for å samle oss om vår aktivitet. Dette har vært en fin måte å møtes på i denne kalde tiden av året når isen kan ligge tykk på Mjøsa. Det har vært en positiv aktivitet for både store og små.

20230312_095205 (003).jpg

Aldersspennet har vært fra 1,5 år til over 60 år og det viser at dykking og vannaktiviteter er en aktivitet for alle og kan samle hele familien. Foto: Gjøvik Froskemannsklubb

Samlingene er for alle medlemmene, uavhengig av alder og aktivitetsnivå og for å prøve å skape rekrutering er det mulighet for å invitere med seg venner for å prøve dykking, fridykking eller bare for å bli kjent med de som er i klubben. Ved at invitasjonen til arrangementet legges ut offentlig så har dykkere som ikke har vært medlemmer i klubben tatt kontakt for å bli med oss på disse samlingene.

1.jpg

Foto: Gjøvik froskemannsklubb

På samlingene i år har vi hatt dykkere som vil prøve å komme i gang igjen med sin aktivitet, fridykker som vil bli kjent med klubben, tidligere klubbmedlemmer som har tatt med sine barn og introdusert dykking for første gang og dykkere som ønsker å trene og holde ved like dykkingen gjennom vinteren. Aldersspennet har vært fra 1,5 år til over 60 år og det viser at dykking og vannaktiviteter er en aktivitet for alle og kan samle hele familien.

Nå er våren her og vi håper på fine opplevelser både i nærområdet og på turer til både kjente og kjære plasser og på nye områder.

Dykk sikkert!

Gjøvik Froskemannsklubb

 

gjovik-froskemannsklubb-logo.png

 

Gjøvik Froskemannsklubb er en av Norges eldste klubber, og har som mål at dykking skal være sikkert - både før, under og etter dykking. Klubben tilbyr dykkekurs, luftfylling og organiserte turer til forskjellige deler av landet. Bor du i Gjøvik-området og har lyst til å dykke er det bare å ta kontakt!

Se klubben på Facebook her!

Kontakt

Adresse: Gransmarka 39, 2850 Lena
Telefon: 920 60 530         
Kontaktperson:Torhild Østby
E-post:grantor@online.no
Hjemmeside:http://www.gjovik-froskemannsklubb.no

Kontakt oss!

Lurer du på noe? Ta kontakt med den ansvarlige for dette temaet i administrasjonen så hjelper vi deg!

Thea Langkaas
Thea Langkaas
Marked og kommunikasjonskonsulent

E-post: thea.langkaas@nif.idrett.no

Ansvarsområder: Markedsføring og kommunikasjon, nettsider og sosiale medier. 

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond