Norges Dykkeforbund / Nyheter / 2023 / Er du mellom 15 og 18 år? Bli med under vann i sommer!
Foto: Peter Leopold
Foto: Peter Leopold

Er du mellom 15 og 18 år? Bli med under vann i sommer!

Bli med sommercamp i Ålesund! Med base hos et av Norges fineste klubbhus, garanterer vi en uforglemmelig uke på Sunnmøre. Utforsk nye grener under vann, og få nye venner for livet! Alle ungdom mellom 15 og 18 år er velkommen.

Er sommercampen for meg?

Påmelding er åpen for ungdom født mellom 2005 og 2008. Du kan bli med om du er fridykker, undervannsrugbyspiller, sportsdykker eller bare glad i vann! Du må være svømmedyktig for å delta, men teknikk og erfaring spiller ingen rolle.

Fire dager med undervannsaktivitet før skolestart

Sommercampen arrangeres i Ålesund, på klubbhuset til ÅSDK. Ankomst er lagt til ettermiddagen fredag 11.august, og avreise er onsdag 16.august. Lørdag til tirsdag 12.-15.august har vi planlagt fulle dager med undervannsaktiviteter.

NB! Legg merke til endring av datoer

Hva skjer på sommercamp?

Under sommerleiren vil du bli kjent med jevnaldrende ungdom fra hele landet. Sammen vil dere utvikle egne ferdigheter og utforske nye grener under vann. Vi vil også finne på mye sosialt på land!

Under sommerleiren skal vi fridykke og spille undervannsrugby, og det vil også være mulighet til å prøve sportsdykking, apnea, undervannsjakt og å svømme med havfruehaler for de som ønsker det.

En pris - alt inkludert
Sommerleiren koster 2500 kr, og inkluderer overnatting, mat, lån av utstyr og masse spennende aktiviteter over og under vann. Vi dekker også reisekostnader over 1000 kr. Informasjon om refusjon av reisekostnader får du ved påmelding.

Økonomi som barriere?
Ta kontakt på dykking@nif.idrett.no, så finner vi en løsning. Alle skal kunne være med på sommerleir!

Påmeldingsfrist er 1.juni. Det er kun 24 plasser, så meld deg på for å sikre din plass. Vi deler ut plasser fortløpende.

Kontakt oss!

Lurer du på noe? Ta kontakt med den ansvarlige for dette temaet i administrasjonen så hjelper vi deg!

Inez Santos Aase
Inez Santos Aase
Idrettskonsulent

E-post: inez@nif.idrett.no

Ansvarsområder: Rekruttering og breddeidrett, klubbutvikling, ungdomsprosjekter og paraidrett. Fridykking og undervannsjakt.

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond