Norges Dykkeforbund / Nyheter / 2023 / Dykkepedia – dette er status nå
Foto: Aleksander Nordahl, ettpust.com
Foto: Aleksander Nordahl, ettpust.com

Dykkepedia – dette er status nå

Norges Dykkeforbund tok i 2020 over wikisiden dykkepedia.com. Dykkepedia er en fantastisk informasjonsside hvor det for øyeblikket er lastet opp 1140 artilkler, 2051 bilder og informasjon om 487 vrak. Skrevet av engasjerte dykkere for dykkere på utkikk etter nye dykkemål.

Målsetningen til NDF var å videreføre det gode arbeidet som var lagt ned med å bygge siden og i neste fase videreutvikle med noe ny funksjonalitet og utseende. Arbeidet har vært mer kompetansekrevende og omfattende enn antatt og det har vært noen hinder på veien.

Etter en periode med veldig store utfordringer er nå en betaside oppe og går igjen. Her kan du opprette bruker og oppdatere / skrive artikler som tidligere. Kartet vises ikke riktig, men det jobbes med saken.  NDF håper engasjerte dykkere vil fortsette å dele sin kunnskap og erfaring på Dykkepedia slik at siden fortsetter å være en levende og nyttig dykkewiki. Samtidig vil NDF intensivere innsatsen med siden og vil arbeide for en mer moderne, brukervennlig ressursside for dykkere, av dykkere.

Møter du utfordringer setter vi pris på tilbakemeldinger. Dette kan formidles Norges Dykkeforbund eller webmaster.

Kontakt oss!

Lurer du på noe? Ta kontakt med den ansvarlige for dette temaet i administrasjonen så hjelper vi deg!

Gunnar Midtgaard
Gunnar Midtgaard
Idrettskonsulent

E-post: gunnar.midtgaard@nif.idrett.no

Ansvarsområder: Klubbutvikling og trenerløypa, sertifikater, instruktørmateriell og spillemidler til utstyr, utdanning, kursmateriell.

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond