Norges Dykkeforbund og NTNUI Dykkergruppa inviterer til åpen B-seriecup i undervannsrugby i Stjørdal, 17.februar 2024. Vi ønsker å senke terskelen for å delta på UVR-cup, og oppfordrer derfor spesielt spillere som aldri har spilt i Norgesserien til å delta!

Dato: Lørdag 17.februar
Tid: 10:00-20:00
Sted: Stjørdal Svømmehall
Påmeldingsfrist: Søndag 4.februar
Aldersgrense: 15 år
Klasser: Senior mix-lag (damer og herrer)
Påmeldingsavgift: 200 kr

 

Senke terskelen for deltakelse

Åpen B-seriecup i undervannsrugy er åpen for alle UVR-utøvere på alle nivåer. Vi oppfordrer spesielt utøvere fra lag som vanligvis ikke stiller til NS-runder til å bli med.

Fokus under B-serien vil være på å lære av hverandre og bli kjent med andre UVR-spillere fra resten av landet.

NTNUI Dykkergruppa inviterer til sosial sammenkomst på klubbkjelleren sin lørdag kveld etter kampene. Vi anbefaler overnatting i Trondheim for de som ønsker å delta. Addresse: Herman Krags vei 27, 7050 Trondheim. Aldersgrense 18 år.

 

Meld deg på her

 

Individuell påmelding

Under åpen B-sericup melder utøvere seg på individuelt. Det er altså ikke behov for å klare å stille med fulle lag for å delta. Utøvere fra klubber med få spillere kan be om å bli satt opp på et sammensatt lag av spillere fra ulike klubber. Spillerne vil bli delt inn på mix-lag med begge kjønn.

Vi oppfordrer klubbene til å dekke påmeldingsavgiften til spillerne sine, slik som ved vanlige NS-runder.

Ønsker du å spille med laget ditt?
Dersom dere er 6 spillere fra samme klubb som ønsker å spille sammen, kan dere krysse av for det i påmeldingsskjemaet. Merk at alle spillere fortsatt må melde seg på individuelt. Dersom dere ender opp med å være færre en 6 fra samme klubb, vil dere bli satt sammen i et sammensatt lag.

Kampoppsett UVR-B Stjørdal

 

Laglister for sammensatte lag sendes ut til alle utøvere etter påmeldingsfristen. 

Dommerkurs

I forbindelse med Stjørdals-cupen vil det bli arrangert dommerkurs i UVR. Undervisning holdes fredag før cupen, slik at de nye dommerkandidaten kan øve på å dømme kamper under B-serien. Påmelding til dommerkurs gjøres i forbindelse med påmelding til B-seriecup. 

 

Dommerkurset gjennomføres slik


1. Selvstudie: Dommerkandidaten må lese grundig gjennom CMAS Internasjonale regler for UVR og NDF Dommerhåndbok.
2. Teori-prøve: Etter selvstudie skal kandidaten ta en teoriprøven på nett, for å sjekke kunnskapene sine. Testen består av 60 spørsmål fra hele pensum. Du har tre forsøk på prøven. Du må ha minst 85% riktige svar for å bestå. 
3. Klasseromsundervisning: fredag 16.februar kl.17:00-21:00 i Trondheim sentrum (DIGS Krambugata). Steinar Eilertsen er instruktør. Alle kandidater må ha bestått teoriprøven før klasseromsundervisningen.
4. Praksis-dømminger: for å bli godkjent dommer må dommerkandidaten gjennføre 6 godkjente dømminger med mentor i offisielle NDF kamper. Kandidatene dømmer så mange kamper under B-serien som de ønsker.

Les med om NDF dommerkurs og finn link til e-læringen her.

Det vil også være mulig å delta på dommerkurs-undervisning uten å bli dommer, dersom man ønsker bedre forståelse for UVR-regelverket.

Lagene trenger ikke stille med egne dommere under B-serien.

 

CMAS internasjonale regler med følgende unntak: Forkortet spilletid, forkortet pausetid, endrede sluttspillregler. 

Det er krav om lisens for sesongen 2024 for å delta på arrangementer i regi av NDF. Lisensen dekker idrettsforsikring hos Gjensidige.

Lisensen skal være knyttet til klubben du trener med til vanlig. Dersom du skal spille på et sammensatt lag trenger du ikke søke om dispensasjon.

Utøvere som betalte lisens i 2023 skal ha fått tilsendt faktura på lisens for 2024. Ta kontakt med administrasjonen dersom du ikke har fått tilsendt faktura.

Les mer om lisens og forsikringsvilkår her.

Alle spillere må ha gjennomført e-læringskurset Ren Utøver versjon 2022. Kontroll vil bli gjennomført etter påmeldingsfristen. Kurset er gratis, og tar ikke lang tid å gjennomføre.

Utøvere som ikke har gjennomført Ren Utøver får ikke delta i konkurransen.

Vi oppfordrer til overnatting i Trondheim for å kunne delta på sosial samling på klubbhuset til NTNUI DG lørdag kveld.

NTNUI DG kan være tilhjelpelige med privat overnatting, for de som har behov for gratis overnatting. Ta kontakt med Nora Oma i NTNUI DG på 41 00 73 81.

 

Ved overnatting på hotell kan følgende rabatter benyttes:

Idrettspriser hos Strawberry-hotellene

Norges Dykkeforbund har tegnet avtale med Stawberry som hovedsamarbeidspartner for hotelltjenester. Avtalen gjelder for Comfort Hotels, Clarion Collection Hotels, Quality Hotels, Quality Spa & Resport, Clarion Hotels.


NDF og alle våre klubber/medlemmer får gjennom denne avtalen sportspriser, samt en rabatt på hotellenes ordinære prisnivåer for individuelle reisende. Gjeldene rabatt for individuelle reisende er 15% for Comfort Hotels og Clarion Collection, og 20% på Quality og Clarion Hotels.

 

Idrettspriser hos Scandic-hotellene

Scandic er idrettens leverandør av hotell- og konferansetjenester. NDFs avtalenummer D000025227 må oppgis ved bestillinger og kan benyttes ved singelbookinger på nett.

Man legger inn dette nr. under «bookingkode» og vil da få frem NDFs priser på www.scandichotels.no

Det er viktig at alle som skal fly bestiller SAS Sportsbilletter. Dette er spesialtilpassede sportspriser som skal dekke alle de behov du har som idrettsutøver. Dette er billetter som har en lav pris med alle de fleksible fordelene du trenger, og kan avbestilles kostnadsfritt inntil 24 timer før avreise uten å oppgi begrunnelse. Det er også mulig å avbestille nærmere avreise, ved avlysning av sportsarrangement.


Link til SAS sportspriser https://www.sas.no/fly-med-oss/sportsbilletter/

 

Kontakt oss!

Lurer du på noe? Ta kontakt med den ansvarlige for dette temaet i administrasjonen så hjelper vi deg!

Inez Santos Aase
Inez Santos Aase
Idrettskonsulent
E-post
97103395

E-post: inez@nif.idrett.no

Ansvarsområder: Rekruttering og breddeidrett, klubbutvikling, ungdomsprosjekter og paraidrett. Fridykking og undervannsjakt.

Kontaktperson i NTNUI DG

Marita Førde
E-post: dykkergruppa-uvr@ntnui.no

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond