Norges Dykkeforbund / Nyheter / 2022 / Frivillig under EM i undervannsrugby
BRUK_Hovedlogo NY 2022-RGB.png

Frivillig under EM i undervannsrugby

Vil du være med når europeisk undervannsrugby kommer til Norge? 25.juni går startskuddet for det største Europamesterskapet i UVR noensinne, og vi har fortsatt behov for frivillige!

Det 11. Europamasterskapet i undervannsruby forgår på hjemmebane i år; 25.juni til 1.juli møtes 18 europeiske rugbylag i Stavanger, for å kjempe om Europamester-titlene. Dette er det største Europamesterskapet i undervannsrugby noensinne, og vi trenger frivillige til å ta imot våre europeiske venner og skape tidenes folkefest!

 

Når kan man være frivillig?

Dersom du ønsker å bidra som frivillig under EM, velger du selv hvor lenge og hvilken periode du ønsker å bidra. For å gjøre det enkelt har vi delt inn EM i tre perioder: 

1. Dagene før EM: mandag 20.juni til torsdag 23.juni. Arbeidet består av rekrutteringsaktiviteter til UVR for barn og unge, lokal markedsføring av EM og de siste forberedelsene før lagene ankommer Stavanger på fredag.

2. Første halvdel av EM: torsdag 23.juni til mandag 27.juni. Arbeidet består av å ta imot UVR-landslagene når de ankommer Stavanger på fredag, og diverse oppgaver i svømmehallen under innledende kamper. Åpningsseremonien skjer på lørdag, og første kamp spilles på søndag. 

3. Andre halvdel av EM: mandag 27.juni til lørdag 2.juli. Arbeidet består av diverse oppgaver i svømmehallen under innledende og avgjørende kamper. Finalene spilles fredag 1.juli, og etterfølges av avsluttningseremonier, premieutdeling og EM-bankett. Avreise for de fleste lag lørdag.

 

Vi har hovedsaklig behov for frivillige under selve EM (periode 2 og 3), men det vil også være behov for lokal markedsføring av EM dagene før (periode 1). Erfarene UVR-spillere som har blitt bedt om å bidra under rekrutteringsaktiviteter i UVR for barn og unge i Stavanger-området krysser av for dagene før EM (periode 1).

 

Hva gjør man som frivillig?

Dersom du ønsker å bidra som frivillig under EM vil du bli tildelt et arbeidslag som du arbeider sammen med under perioden. Arbeidet består av enkle oppgaver, som f.eks. å være publimkumsvert, garderobe-vakt, stå i kantine eller merch-butikken, ta imot spillere på flyplassen, sitte i sekretariat eller diverse andre logistikk-oppgaver. Dere jobber sammen i lag, og alle vil få god opplæring i det de skal gjøre på forhånd. Det å være frivillig skal først og fremst være gøy!

 

Reise, kost og losji

Dersom du ønsker å bidra som frivillig under EM vil vi dekke kost og losji. Du må selv komme deg til Stavanger til oppgitt dato, men vil få dekket opphold på dobbeltrom på Comfort Hotel Square sammen med de andre frivillige. Alle utøvere bor også på Comfort Square. Frokost og middag serveres på hotellet, og lunsj får du i svømmehallen. Andre måltider utenfor de oppgitte dekkes av den enkelte.

 

Hvordan melde seg som frivillig?

Dersom du ønsker å bidra som frivillig under EM trenger du bare å fylle inn  skjemaet under. Du vil så bli kontaktet av administrasjonen, og så finner vi sammen ut hvilke arbeidsoppgaver som kan passe best for deg! 

 

Meld deg som frivillig under EM her! 

 

 

Spørsmål?

Dersom det er noe du lurer på er det bare å ta kontakt.

Kontaktperson i administrasjonen:

Inez Aase
Prosjektleder EM UVR 2022
inez@nif.idrett.no
97 10 33 95

 

Nippon gases Antidoping Norge Hold norge rent Miljødirektoratet Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB