Norges Dykkeforbund / Nyheter / 2022 / Invitasjon til NS1 i undervannsrugby
DSC_1574.jpg

Invitasjon til NS1 i undervannsrugby

NTNUI DG ønsker velkommen til NS1 i undervannsrugby 17. – 18. september 2022 i Stjørdal.

Arrangementinformasjon

Sted: Stjørdal svømmehall

Dato: 17. og 18. september 2022

Påmeldingsfrist: 26. august 2022

Lagledermøte: 1 time før første kamp

Klasser: herre- og dameklasse

Regelverk
CMAS internasjonale regler med følgende unntak: Forkortet spilletid, forkortet pausetid, endrede sluttspillregler. Alle deltakere må ha betalt spillerlisens for 2022.

Lisenser
Den enkelte klubb plikter å påse at samtlige spillere som skal delta på arrangementet har gyldig medlemskap i klubben de skal spille for, og at de har gyldig spillerlisens for vedkommende klubb for sesongen 2022. Kontroll vil bli gjennomført ved innsending av laglister 10 dager før arrangementet.

 

E-læringskurs
Alle spillere må ha gjennomført e-læringskurset Ren Utøver.

Kontroll vil bli gjennomført ved innsending av laglister 10 dager før arrangementet. Kurset er gratis, og tar ikke lang tid å gjennomføre. Utøvere uten lisens eller som IKKE har gjennomført Ren Utøver får ikke delta i NM.

NB! Det kom nytt Ren Utøver-kurs i januar 2022. Alle spillere må gjennomføre denne nye versjonen av kurset, da det har blitt gjort vesentlige endringer og oppdateringer i regelverket. Spillere som har gjennomført kurset før 2022 må ta kurset på nytt.

 

Laglister
Alle lagledere skal levere gyldige lagoppstillinger over spillere som skal benyttes i mesterskapet, samt bekreftelse på at disse har gyldig lisens, og har gjennomført det nye Ren Utøver-kurset. Lagledere er ansvarlige for å sjekke at alle oppførte spillere har gyldig lisens og har gjennomført Ren Utøver fra januar 2022. Mal til laglister ligger her. 

 

Laglister må leveres senest 10 dager før arrangementet (tirsdag 6. september) på mail til nora@nif.idrett.no.

 

Påmelding
Som bindende påmelding gjelder innbetalt startkontingent på kr. 2500,- samt utfylling av påmeldingsskjema:

Link til påmeldingsskjema her.

Påmeldingsavgift
Denne betales nå via NDF sin Webshop ved bruk av Visa eller MasterCard. Dersom et lag ikke møter opp, uavhengig av årsak, mister laget hele startkontingenten. Innbetaling av startkontingent er altså en bindende påmelding, og det er ingen angrefrist.

Link til betaling

Skriv inn antall lag og trykk på ”Kjøp”. Gå deretter til handlekurven. Her fyller dere ut relevant info. Under merknad fører dere opp klubbnavn og antall lag.
Fortsett deretter for å bekrefte ordren og betale.

Protest
Protest skal leveres inn til sekretariatet senest 30 minutter etter at den aktuelle kampen er avsluttet. Protestgebyr er kr. 500,- Protestgebyret tilbakebetales dersom protesten tas til følge.

 

Reise og overnatting

Idrettspriser hos SAS

Spesialtilpassede sportspriser skal dekke alle de behov du har som idrettsutøver og leder. Dette er billetter som har en lav pris med alle de fleksible fordelene du trenger. CMP-koden er - Dykk999.

Det er viktig at alle som skal fly bestiller SAS Sportsbilletter. Disse kan avbestilles gratis inntil 24 timer før avreise uten å oppgi begrunnelse. Det er også mulig å avbestille nærmere avreise, ved avlysning av sportsarrangement.
Link til SAS sportspriser https://www.sas.no/fly-med-oss/sportsbilletter/

 

Idrettspriser hos Nordic choice-hotellene

Norges Dykkeforbund har tegnet avtale med Nordic Choice som hovedsamarbeidspartner for hotelltjenester. Avtalen gjelder for Comfort Hotels, Clarion Collection Hotels, Quality Hotels, Quality Spa & Resport, Clarion Hotels.
NDF og alle våre klubber/medlemmer får gjennom denne avtalen sportspriser, samt en rabatt på hotellenes ordinære prisnivåer for individuelle reisende. Gjeldene rabatt for individuelle reisende er 15% for Comfort Hotels og Clarion Collection, og 20% på Quality og Clarion Hotels.

 

Idrettspriser hos Scandic-hotellene

Scandic er idrettens leverandør av hotell- og konferansetjenester. NDFs avtalenummer D000025227 må oppgis ved bestillinger og kan benyttes ved singelbookinger på nett.

Man legger inn dette nr. under «bookingkode» og vil da få frem NDFs priser på www.scandichotels.no

 

Kontaktperson administrasjonen:

Nora Menous Jordbru

nora@nif.idrett.no

Tlf: 98 19 87 72

 

Kontaktperson NTNUI DG:

Jonas Rossavik Johannessen
E-post: dykkergruppa-uvr@ntnui.no

 

 

Nora Menous Jordbru
Nora Menous Jordbru
Idrettskonsulent

E-post: nora@nif.idrett.no

Ansvarsområder: Konkurranser (undervannsrugby, foto & film, apnea), samordnet rapportering, antidoping, prosjekter. 

Nippon gases Antidoping Norge Hold norge rent Miljødirektoratet Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB