Norges Dykkeforbund / Nyheter / 2022 / Invitasjon til NS3 i undervannsrugby
Foto: Rune Edvin Haldorsen
Foto: Rune Edvin Haldorsen

Invitasjon til NS3 i undervannsrugby

Ålesund Sportsdykkerklubb ønsker velkommen til NS3 i undervannsrugby, 22. - 23. januar 2022 i Ålesund.

Sted: Moa svømmehall, Ålesund
Dato: 22. og 23.januar 2022
Spilleområde: Lengde 12,5 m, bredde 8.5 m, dybde 3.8 m
Påmeldingsfrist: Lørdag 01. januar
Lagledermøte: 1 time før første kamp.
Klasser: Herre- og dameklasse. Juniorklasse så fremt nasjonale retningslinjer tillater det.

NB!

Regjeringen la 13. desember frem nye inngripende tiltak og restriksjoner for å endre den økende smitten i Norge. Disse restriksjonene gjelder frem til 16.januar 2021. Dersom gjeldene tiltak videreføres vil vi måtte utsette junior-cup frem til NS4. Arrangementet vil forholde seg til gjeldende regler og restriksjoner, så vær forberedt på endringer. Vi kommer tilbake med mer informasjon i begynnelsen av januar.

Du kan lese mer om hvordan de nye tiltakene påvirker idretten her.

Regelverk

CMAS internasjonale regler med følgende unntak: Forkortet spilletid, forkortet pausetid, endrede sluttspillregler. Alle deltakere må ha betalt spillerlisens for 2021.

Lisenser

Den enkelte klubb plikter å påse at samtlige spillere som skal delta på arrangementet har gyldig medlemskap i klubben de skal spille for, og at de har gyldig spillerlisens for vedkommende klubb. Kontroll vil bli gjennomført i løpet av arrangementet.

NB! – Alle må ha gyldig spillerlisens for 2022.

Lisens for 2022 blir sendt ut i starten av januar til alle som har betalt lisens i 2021. 

E-læringskurs

Alle spillere må ha gjennomført e-læringskursene Ren Utøver og Idrettens koronavettkurs. Kursene er gratis, og tar ikke lang tid å gjennomføre. Utøvere uten lisens eller som IKKE har gjennomført Ren Utøver og/eller Idrettens koronavettkurs får ikke delta i NS3.

Laglister

Alle lagledere skal levere gyldige lagoppstillinger over spillere som skal benyttes i mesterskapet, samt bekreftelse på at disse har gyldig lisens, og har gjennomført Ren Utøver- og Idrettens koronavett-kurs. Mal til laglister vil bli sendt ut ved påmelding. Laglister må leveres senest 10 dager før arrangementet (onsdag 12.januar) på mail til inez@nif.idrett.no.

Påmelding

Som bindende påmelding gjelder innbetalt startkontingent på kr. 2500,-, samt registrering av en kontaktperson for det aktuelle laget med navn, telefonnummer, e-postadresse og informasjon om lagets dommersituasjon. Dersom et lag ikke møter opp, uavhengig av årsak, mister laget hele startkontingent. Innbetaling av startkontingent er altså en bindende påmelding, og det er ingen angrefrist.

Påmeldingsavgift

Denne betales nå via NDF sin Webshop ved bruk av Visa eller MasterCard. 

Link til betaling

Skriv inn antall lag og trykk på ”Kjøp”. Gå deretter til handlekurven. Her fyller dere ut relevant info. Under merknad fører dere opp klubbnavn og antall lag.

Fortsett deretter for å bekrefte ordren og betale. 

Husk også å sende en e-post til Inez Santos Aase i administrasjonen (inez@nif.idrett.no) og Marius Skåre i AASDK (marius.skaare@gmail.com) om hvilke lag som er påmeldt, antall dommere som stiller fra hvert lag og registrering av en kontaktperson.

Dommere
Det er krav til alle lag om å stille med 2 dommere. Dommere som ikke møter til oppsatt dømming får en bot på kr. 500,- pr. kamp som faktureres den klubben denne dommeren representerer.

Protest

Protest skal leveres inn til sekretariatet senest 30 minutter etter at den aktuelle kampen er avsluttet. Protestgebyr er kr. 500,- Protestgebyret tilbakebetales dersom protesten tas til følge.

Reise og overnatting

Idrettspriser hos SAS

Spesialtilpassede sportspriser skal dekke alle de behov du har som idrettsutøver og leder. Dette er billetter som har en lav pris med alle de fleksible fordelene du trenger. CMP-koden er - Dykk999.

Det er viktig at alle som skal fly bestiller SAS Sportsbilletter. Disse kan avbestilles gratis inntil 24 timer før avreise uten å oppgi begrunnelse. Det er også mulig å avbestille nærmere avreise, ved avlysning av sportsarrangement.

Link til SAS sportspriser

Idrettspriser hos Nordic choice-hotellene

Norges Dykkeforbund har tegnet avtale med Nordic Choice som hovedsamarbeidspartner for hotelltjenester. Avtalen gjelder for Comfort Hotels, Clarion Collection Hotels, Quality Hotels, Quality Spa & Resport, Clarion Hotels.

NDF og alle våre klubber/medlemmer får gjennom denne avtalen sportspriser, samt en rabatt på hotellenes ordinære prisnivåer for individuelle reisende. Gjeldene rabatt for individuelle reisende er 15% for Comfort Hotels og Clarion Collection, og 20% på Quality og Clarion Hotels.
Gå til booking

Idrettspriser hos Scandic-hotellene

Scandic er idrettens leverandør av hotell- og konferansetjenester. NDFs avtalenummer D000025227 må oppgis ved bestillinger og kan benyttes ved singelbookinger på nett.

Man legger inn dette nr. under «bookingkode» og vil da få frem NDFs priser på www.scandichotels.no

 

---------------------------------------------------------------

Kontaktperson administrasjonen:
 
Inez Santos Aase

inez@nif.idrett.no
Tlf: 97 10 33 95 

 

 


Kontaktperson for arrangementet:

Marius Skåre
marius.skaare@gmail.com

Nippon gases Antidoping Norge Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond