Norges Dykkeforbund / Nyheter / 2022 / Invitasjon til NS4 i undervannsrugby
UVR_Rune_Edvin_Haldorsen.jpeg

Invitasjon til NS4 i undervannsrugby

Stavanger Undervannsgruppe ønsker velkommen til NS4 i undervannsrugby, 02. - 03. april 2022 i Stavanger.

Sted: Stavanger Svømmehall
Dato: 02. og 03.april 2022
Påmeldingsfrist: 14.mars
Lagledermøte: 1 time før første kamp
Klasser: Herre- , dame- og juniorklasse


Regelverk

CMAS internasjonale regler med følgende unntak: Forkortet spilletid, forkortet pausetid, endrede sluttspillregler. Alle deltakere må ha betalt spillerlisens for 2021.

 

Lisenser

Den enkelte klubb plikter å påse at samtlige spillere som skal delta på arrangementet har gyldig medlemskap i klubben de skal spille for, og at de har gyldig spillerlisens for vedkommende klubb for sesongen 2022. Kontroll vil bli gjennomført ved innsending av laglister 10 dager før arrangementet.

 

E-læringskurs

Alle spillere må ha gjennomført e-læringskurset Ren Utøver. Kontroll vil bli gjennomført ved innsending av laglister 10 dager før arrangementet. 

Kurset er gratis, og tar ikke lang tid å gjennomføre. Utøvere uten lisens eller som IKKE har gjennomført Ren Utøver får ikke delta i NS4.

 

NB! Det kom nytt Ren Utøver-kurs i januar 2022. Alle spillere må gjennomføre denne nye versjonen av kurset, da det har blitt gjort vesentlige endringer og oppdateringer i regelverket. Spillere som har gjennomført kurset før 2022 må ta kurset på nytt.

 

Laglister

Alle lagledere skal levere gyldige lagoppstillinger over spillere som skal benyttes i mesterskapet, samt bekreftelse på at disse har gyldig lisens, og har gjennomført det nye Ren Utøver-kurset. Lagledere er ansvarlige for å sjekke at alle oppførte spillere har gyldig lisens og har gjennomført Ren Utøver fra januar 2022. Mal til laglister vil bli sendt ut ved påmelding. Laglister må leveres senest 10 dager før arrangementet (onsdag 23.mars) på mail til inez@nif.idrett.no.

 

Påmelding

Som bindende påmelding gjelder innbetalt startkontingent på kr. 2500,-, samt utfylling av påmeldingsskjema:

 

              --------------- PÅMELDINGSSKJEMA ---------------

 

Påmeldingsavgift

Denne betales nå via NDF sin Webshop ved bruk av Visa eller MasterCard. Dersom et lag ikke møter opp, uavhengig av årsak, mister laget hele startkontingent. Innbetaling av startkontingent er altså en bindende påmelding, og det er ingen angrefrist.

Link til betaling (denne linken vil fungere så snart vår nye nettbutikk åpner iløpet av uke 12)

 

Skriv inn antall lag og trykk på ”Kjøp”. Gå deretter til handlekurven. Her fyller dere ut relevant info. Under merknad fører dere opp klubbnavn og antall lag.

Fortsett deretter for å bekrefte ordren og betale. 


Dommere

Det er krav til alle lag om å stille med 2 dommere. Lag som ikke kan stille med nok dommere må gi beskjed om dette til administrasjonen ved påmelding. Dommere som ikke møter til oppsatt dømming får en bot på kr. 500,- pr. kamp som faktureres den klubben denne dommeren representerer.

Protest

Protest skal leveres inn til sekretariatet senest 30 minutter etter at den aktuelle kampen er avsluttet. Protestgebyr er kr. 500,- Protestgebyret tilbakebetales dersom protesten tas til følge.

 

Reise og overnatting

Idrettspriser hos SAS

Spesialtilpassede sportspriser skal dekke alle de behov du har som idrettsutøver og leder. Dette er billetter som har en lav pris med alle de fleksible fordelene du trenger. CMP-koden er - Dykk999.

Det er viktig at alle som skal fly bestiller SAS Sportsbilletter. Disse kan avbestilles gratis inntil 24 timer før avreise uten å oppgi begrunnelse. Det er også mulig å avbestille nærmere avreise, ved avlysning av sportsarrangement.

Link til SAS sportspriser

 

Idrettspriser hos Nordic choice-hotellene

Norges Dykkeforbund har tegnet avtale med Nordic Choice som hovedsamarbeidspartner for hotelltjenester. Avtalen gjelder for Comfort Hotels, Clarion Collection Hotels, Quality Hotels, Quality Spa & Resport, Clarion Hotels.

NDF og alle våre klubber/medlemmer får gjennom denne avtalen sportspriser, samt en rabatt på hotellenes ordinære prisnivåer for individuelle reisende. Gjeldene rabatt for individuelle reisende er 15% for Comfort Hotels og Clarion Collection, og 20% på Quality og Clarion Hotels.

Idrettspriser hos Scandic-hotellene

Scandic er idrettens leverandør av hotell- og konferansetjenester. NDFs avtalenummer D000025227 må oppgis ved bestillinger og kan benyttes ved singelbookinger på nett.

Man legger inn dette nr. under «bookingkode» og vil da få frem NDFs priser på www.scandichotels.no

---------------------------------------------------------------

Kontaktperson administrasjonen:

 

Inez Santos Aase

inez@nif.idrett.no

Tlf: 97 10 33 95 

 

Kontaktperson for arrangementet:

Arne Gunnar Jørgensen

arnegunnargjoergensen@gmail.com

 

 

Kontakt oss!

Lurer du på noe? Ta kontakt med den ansvarlige for dette temaet i administrasjonen så hjelper vi deg!

Inez Santos Aase
Inez Santos Aase
Idrettskonsulent

E-post: inez@nif.idrett.no

Ansvarsområder: Rekruttering og breddeidrett, fridykking, undervannsjakt, paraidrett, utvikling- og ungdomsprosjekter.

Nippon gases Antidoping Norge Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond