Norges Dykkeforbund / Nyheter / 2022 / Invitasjon NM i undervannsjakt 2022
Foto: Aleksander Nordahl, ettpust.no
Foto: Aleksander Nordahl, ettpust.no

Invitasjon NM i undervannsjakt 2022

NM i UV-jakt 2022 forgår på Kråkvåg i Trøndelag, 30.september og 1.oktober

 

Påmelding til NM

For gyldig påmelding må påmeldingsskjema sendes inn og påmeldingsavgift betales i nettbutikken. Påmeldingsfrist er lørdag 17.september.

Påmeldingsskjema NM 2022
Påmeldingsavgift betales i nettbutikken

Regelverk for NM 2022 finner du her
Poengberegning og poenggivende fisk

 

Kråkvåg, Trøndelag

NM i undervannsjakt 2022 arrangeres av Norges Dykkeforbund på Kråkvåg i Ørland kommune.

 

Hvordan komme seg til Kråkvåg?

For å komme seg til Kråkvåg må man ta ferge fra Garten (Ørland) til Storfosna, og kjøre videre mot Kråkvåg. For deltakere som ikke kommer kjørende legges det opp til felles transport fra Brekstad til Kråkvåg (22 km) torsdag ettermiddag. Ta kontakt dersom du har behov for transport.

Det er også mulig å leie bil på Brekstad.

Fly til Ørland: DAT flyr direkte fra Oslo til Ørland Flyplass (Brekstad).

Hurtigbåt til Brekstad: AtB kjører hurtigbåt fra Trondheim til Brekstad. Dette er et fint alternativ om du flyr til Trondheim og ikke leier bil.

Kjøre fra Trondheim: dersom du leier bil i Trondheim eller kommer kjørende hjemmefra tar du ferge fra Valset til Brekstad, og kjører videre mot Kråkvåg.

 

Overnatting

Det blir overnatting for alle på Kråkvåg velforening (gamle messa), i dobeltrom eller firemannsrom. Overnatting koster 250kr per natt, og betales etter påmelding. Alle tar med eget sengetøy eller sovepose. Det er dyner og puter på velforeningen.

Det legges i utgangspunktet opp til overnatting fra torsdag til søndag. Deltakere som ønsker overnatting flere eller færre nettes bes informere om dette ved påmelding.

 

Måltider

Det legges opp til felles middager alle dager, der alle bidrar med matlaging. Kostander for mat etterfaktureres. Deltakere med mat-allergier bes informere om dette på forhånd.

Alle tar med egen frokost, lunsj, snacks og drikkevarer. Nærmeste butikk er på Storfosna, med begrenset åpningstid og utvalg, så deltakere anbefales å handle på forhånd på Brekstad.

 

Program

NB! Norgesmesterskapet i undervannsjakt går over to dager; fredag 30.september og lørdag 1.oktober. Det er ikke mulighet for deltakelse kun én av dagene.

 

Torsdag 29.september
Felles middag
Kveldsmøte:
- Briefing
- UV-jakt neste sesong
- Tilbakemelding på nytt regelverk og konkurransehåndbok

Fredag 30.september
10:00 - Oppmøte
11:00 - Konkurransestart
15:00 - Konkurranseslutt
15:30 - Veiing

Felles middag

 

Lørdag 01.oktober
10:00 - Oppmøte
11:00 - Konkurransestart
15:00 - Konkurranseslutt
15:30 - Veiing

Premieutdeling
Bankettmiddag

 

Søndag 02.oktober
Frokost og avreise

 

Konkurranseområde

DAG 1 - Fredag 30.september

Område: rundt Kråkvåg

Start- og sluttområde: Kråkvåg havn

 

DAG 2 - Lørdag 1.oktober

Område: Vestlig side av Storfosna

Start- og sluttområde: Nordvika


Krav til deltakelse

For å delta på konkurranser i undervannsjakt i regi av Norges Dykkeforbund må du ha fridykkersertifikat og være medlem i en klubb tilsluttet NDF. Du må også løse ut lisens for 2022, og gjennomføre e-læringskurset Ren Utøver.

 

NDF-lisens 2022

For å kunne delta i en konkurransegren i regi av Norges Dykkeforbund, må utøverne ha lisens. Beløpet dekker administrasjon og premie for idrettsforsikring hos Gjensidige. Lisensen følger kalenderåret, og klubben administrerer denne gjennom sportsadmin.no.

Dersom du løste lisens for 2021 skal du ha fått tilsendt faktura på lisens for 2022 på epost i januar i år. Dersom du aldri har løst lisens tidligere, kontakter du administrasjonen på inez@nif.idrett.no for tilsending av lisens-faktura.

Lisensen koster 250 kr for voksne, og 150 for ungdom (13-23).

 

Ren Utøver 2022

Norges Dykkeforbund er sertifisert Rent Særforbund, og stiller derfor krav til gjennomføring av e-læringskurset Ren Utøver for deltakelse i våre konkurranser. Ren Utøver er et læringsprogram for utøvere på alle nivå i norsk idrett som gir deg informasjon om regelverk, dopinglisten, dopingkontrollen, kosttilskudd og helsekonsekvenser.

Ren Utøver kan du gjøre på mobilen din, eller på datamaskin. Det tar omtrent en halvtime å fullføre kurset, men du trenger ikke å gjøre alt på en gang - programmet husker hvor du ga deg sist. 

 

Kontakt

Inez Santos Aase
Inez Santos Aase
Idrettskonsulent

E-post: inez@nif.idrett.no

Ansvarsområder: Rekruttering og breddeidrett, klubbutvikling, ungdomsprosjekter og paraidrett. Fridykking og undervannsjakt.

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond