Foto: Peter Leopold
Foto: Peter Leopold

Bli med på sommercamp for ungdom i NDF!

Bli med på sommerens kuleste undervannscamp! NDF inviterer alle medlemmer mellom 15 og 20 år til sommerleir i august.

Derfor er dette årets ungdomscamp:

Bli bedre i din egen undervannsgren, med daglige treninger alle leirdager. Dette enten du er undervannsrugby-spiller, fridykker eller sportsdykker. I tillegg vil du få mulighet til å prøve deg på de andre undervannsgrenene som NDF tilbyr! Vi har intro til undervannsrugby – verdens kuleste lagidrett! Vi tilbyr også prøvedykk i sportsdykking og fridykking, og kankje du til og med rekker å ta et kurs. Uansett håper vi de andre grenene gir mersmak, og du kankje vil begi deg ut på nye aktiviteter under vann ved hjemreise.

Det viktigste med sommerleiren er det å treffe andre jevnaldrende som også trives best under vann. Nettverkbygging på kryss og tvers av landet.

Thomas Pettersen.jpg

Foto: Thomas Pettersen

For hvem?

Alle medlemmer i en klubb under NDF er velkommen, enten du driver med sportsdykking, fridykking eller undervannsrugby

Sommerleiren er hovedsakelig ment for ungdom rundt videregående skole alder. Det vil si rundt 15-20 år, men dette er vi ikke så strenge på. 

Hvor?

Arena for sommercampen er Skien fritidspark, et aktivitets- og idrettsanlegg som ligger i Skien. Anlegget er bygget rundt Skienshallen, og omfatter blant annet håndballbaner, badeanlegg, innendørs klatreanlegg, utendørs klatreanlegg, Himalaya Park, isstadion, ishall, kunstgressbane, tennisbaner, skibakke/ terrengpark med heis, lysløype, turløyper, frisbeegolf, lekeplass og Sportellet.

DSC_1481.jpgFoto: David Gutteridge

Program

Sommercampens varighet: 4.-10. august (inkludert reisedager)

Torsdag 4. august: ankomst Skien Fritidspark

Fredag 5. august t.o.m. 9. august: Aktivitetsdager

Daglig program: minst 1 økt med trening i din egen gren, 1 økt med en annen undervannsgren, sosiale aktiviteter på land (minigolf, klatring, paddle, sandvolleyball, curling, frisbeegolf)

Onsdag 10.august: Avreise

 

Hva koster sommercampen?

Deltakeravgiften for sommerleiren er på 3 000 kr, og betales i nettbutikken ved påmelding. Avgiften dekker overnatting 6 døgn (fra 4.-10.august), tre måltid om dagen, samt alle aktiviteter under sommerleiren. Alle reisekostnader over 1000kr dekkes også, slik at reisekosnaden blir den samme for alle, uansett hvor i landet man kommer fra.

 

Økonomi som barriere?
Vi ønsker alle at alle unge i NDF som ønsker å delta på sommercamp skal ha mulighet til det, uanvhengig av familiens økonomi. Send oss en mail på dykking@nif.idrett.no så finner vi en løsning.

 

Meld deg på Sommercamp for ungdom i NDF her!

Betaling i nettbutikken finner du her!

 

 

Spørsmål?

Dersom det er noe du lurer på eller ønsker å informere oss om, er det bare å ta kontakt.

Kontaktperson i administrasjonen:

Inez Aase
Idrettskonsulent
inez@nif.idrett.no
97 10 33 95

 

 

Nippon gases Antidoping Norge Hold norge rent Miljødirektoratet Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB