Norges Dykkeforbund / Nyheter / 2024 / Dette er sponsoren for makroklassen i NM-finalen
CEWE LOGO-RGB.jpg

Dette er sponsoren for makroklassen i NM-finalen

CEWE sponser NM i undervannsfoto 2024, og stiller med premier til alle pallplasser i sin kategori. Premien i makroklassen vil forevige minneverdige blinkskudd!

NM-finalen i undervannsfoto, arrangeres av Ishavsbyen Dykkerklubb i Gratangen i Troms 5.-8.september 2024.

Vi har spurt CEWE om motivasjonen bak sponsingen, favorittbilder og premie. Tre raske med CEWE kan du lese nedenfor 👇🏻

Hva motiverer CEWE til å være sponsor under NM i undervannsfoto?

– Fotokultur er viktig for CEWE, og gjennom dette støtter vi  opp om fotoklubber, fotografer og organisasjoner gjennom å bidra med premier til konkurranser, arrangerer fotokonkurranser, støtte til ustillinger og videre.

Klasse C1_Heine Jensen.jpg

Heine Jensen fra Hemne Dykkerklubb ble fjorårets vinner i makroklassen da han leverte dette bildet. Heine stiller også som finalist under årets mesterskap. Foto: Heine Jensen

– CEWE er hovedsponsor for Norsk Selskap for Fotografi og har vært hovedsponsor og printpartner for Norsk Naturfotofestival siden starten i 2014. Samtidig har vi samarbeid med bl.a Biofoto og Norske Naturfotografer. CEWE Photo Award, som er verdens største fotokonkurranse, arrangeres annet hvert år av CEWE – så delta også med deres bilder her.

Hvilken premie stiller CEWE med?

– Vi gir gavekort på valgfrie bildeprodukter fra CEWE til første, andre og tredjeplass med dykker/assistent. 

1. plass vinner gavekort på en verdi à 4000,- / 2000,- (dykker/assistent)
2. plass vinner gavekort på en verdi à 3000,- / 1500,- (dykker/assistent)
3. plass vinner gavekort på en verdi à 1500,- / 750,- (dykker/assistent)

Klasse C2_Mikkel Stokke.jpg

Mikkel Stokke fra OSI Dykking havnet på andreplass i fjorårets makroklasse da han leverte dette bildet. Foto: Mikkel Stokke

Hvilken type undervannsbilder er CEWE sin favoritt? 

– Undertegnede er en ivrig makrofotograf, så dette er bilder som jeg finner veldig fascinerende – mye fordi jeg forstår hvor mye vanskeligere dette blir under vann!

Vi takker CEWE for støtten under NM i undervansnfoto 2024!

Kontakt oss!

Lurer du på noe? Ta kontakt med den ansvarlige for dette temaet i administrasjonen så hjelper vi deg!

Thea Langkaas
Thea Langkaas
Marked og kommunikasjonskonsulent

E-post: thea.langkaas@nif.idrett.no

Ansvarsområder: Markedsføring og kommunikasjon, nettsider og sosiale medier. 

Dette er årets sponsorer

DYKKEbazaar sponser NM i foto 2024. DYKKEbazaar «skreddersyr dykketuren til reisemålene du drømmer om! Vi tilbyr også tematurer, gruppeturer og egne instruktører som reiseledere.»

Frivannsliv sponser NM i foto 2024. Frivannsliv er «norges største leverandør av kvalitetsutstyr til fridykking, snorkling og undervannsjakt. Butikken og hovedlageret vårt ligger på Frekhaug, 30 minutter nord for Bergen» 

Fotografit sponser NM i foto 2024. Fotografit holder til i Danmark, og har «Skandinavias største utvalg av undervannskameraer og lys». 

CEWE sponser NM i foto 2024. CEWE er «Europas ledende produsent av personlige bildeprodukter. Hos oss kan du være trygg på at du får den høyeste kvaliteten i markedet.»

Safenor sponser NM i foto 2024. Safenor AS er et norskeid selskap og er leverandør av utstyr og tjenester til dykking, brannvesen, forsvaret, olje og gassindustrien og generell industri. De har kontor og lager i Horten. 

Strawberry sponser NM i foto 2024. Strawberry «er portalen til en hel verden av hotell, møter, restauranter og spa. Samtidig kan medlemmer nyte godt av ytterligere fordeler.»

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond