Norges Dykkeforbund / Nyheter / 2024 / Undervannsrugby: Invitasjon til junior-NM
Foto: David Gutteridge
Foto: David Gutteridge

Undervannsrugby: Invitasjon til junior-NM

Ålesund Sportsdykkerklubb ønsker velkommen til junior NM i undervannsrugby, 1.-2.. juni 2024. Mesterskapet krever ikke kvalifisering, og det er åpent for alle lag å melde seg på.

Arrangementsinformasjon

Sted: Moa Svømmehall

Dato: 1. – 2. juni 2024

Første kamp tidligst lørdag klokken 17:00 
Søndag avsluttes seinest klokken 15:00

Påmeldingsfrist: 15. mai 2024 

Lagledermøte: Moa Svømmehall, 1 time før første kamp 

Aldersgruppe: U18 (født 2006-2010)

Regelverk

CMAS internasjonale regler med følgende unntak: Forkortet spilletid, forkortet pausetid, endrede sluttspillregler. Alle deltakere må ha betalt spillerlisens for 2023.

Lisenser

Den enkelte klubb plikter å påse at samtlige spillere som skal delta på arrangementet har gyldig medlemskap i klubben de skal spille for, og at de har gyldig spillerlisens for vedkommende klubb for 2024. Kontroll vil bli gjennomført ved innsending av laglister 10 dager før arrangementet.

E-læringskurs

Alle spillere må ha gjennomført e-læringskurset Ren Utøver. Kontroll vil bli gjennomført ved innsending av laglister 10 dager før arrangementet.

Kurset er gratis, og tar ikke lang tid å gjennomføre. Utøvere uten lisens eller som IKKE har gjennomført Ren Utøver får ikke delta på arrangementet. Utøvere under 14 år er fritatt fra kurset.

NB! Det kom nytt Ren Utøver-kurs i januar 2022. Alle spillere må gjennomføre denne nye versjonen av kurset, da det har blitt gjort vesentlige endringer og oppdateringer i regelverket. Spillere som har gjennomført kurset før 2022 må ta kurset på nytt.

Laglister

Alle lagledere skal levere gyldige lagoppstillinger over spillere som skal benyttes i turneringen, samt bekreftelse på at disse har gyldig lisens, og har gjennomført det nye Ren Utøver-kurset. Lagledere er ansvarlige for å sjekke at alle oppførte spillere har gyldig lisens og har gjennomført Ren Utøver fra januar 2022. Mal til laglister ligger her. 

Laglister må leveres senest 10 dager før arrangementet (onsdag 22. mai) på mail til stian.olsen@nif.idrett.no.

 

Påmelding gjøres her. 

 

Protest

Protest skal leveres inn til sekretariatet senest 30 minutter etter at den aktuelle kampen er avsluttet. Protestgebyr er kr. 500,- Protestgebyret tilbakebetales dersom protesten tas til følge.

 

Reise og overnatting

Idrettspriser hos SAS

Spesialtilpassede sportspriser skal dekke alle de behov du har som idrettsutøver og leder. Dette er billetter som har en lav pris med alle de fleksible fordelene du trenger. CMP-koden er - Dykk999.

Det er viktig at alle som skal fly bestiller SAS Sportsbilletter. Disse kan avbestilles gratis inntil 24 timer før avreise uten å oppgi begrunnelse. Det er også mulig å avbestille nærmere avreise, ved avlysning av sportsarrangement.

Link til SAS sportspriser 

 

Overnatting

Klubbhuset til Ålesund Sportsdykkerklubb er ordnet for overnatting - ta kontakt med Marius Skåre for å sjekke om det er ledig. 

 

 

Kontaktperson for arrangement:

Marius Skåre

marius.skaare@gmail.com

Tlf.: 928 44 690

 

Kontaktperson administrasjonen:

Stian Olsen Kaiander

stian.olsen@nif.idrett.no

Tlf.: 922 07 271

 

 

 

Kontakt oss!

Lurer du på noe? Ta kontakt med den ansvarlige for dette temaet i administrasjonen så hjelper vi deg!

Stian Olsen Kaiander
Stian Olsen Kaiander
Generalsekretær

E-post: stian.olsen@nif.idrett.no

Ansvarsområder: Daglig ledelse, personalansvar, budsjett og regnskap.Virksomhetsplan, samfunnsansvar, ryddeaksjoner. Vitenskap

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond