Norges Dykkeforbund / Nyheter / 2024 / NDFs første utøverkurs med uformell rekord!
415736579_919798973082690_1942568752114451633_n.jpg

NDFs første utøverkurs med uformell rekord!

Vidar Holmen fra Oslo Fridykkerklubb satte ny uformell rekord i disiplinen statisk under utøverkurset tidligere denne måneden. Det lover godt mot nye rekorder til mesterskapet i mars!

Lørdag 13. januar arrangerte NDF dommerkurs i apnea med mål om å få flere gode dommere til NM og Nordisk som holdes i mars hos Bærum Idrettspark. Samtidig arrangerte vi et utøverkurs hvor de ferske dommerne og safetyene fikk øvd seg på å være ekte markører.  

14 deltakere deltok på utøverkurs – både erfarne utøvere og nybegynnere var med. Dette var et uformelt arrangement som kunne ha resultert i ny norsk rekord med Vidar Holmen som satte 6:22 min i statisk. Det lover godt mot nye rekorder til mesterskapet i mars!  

 

Mange juniorer fra Oslo Fridykkerklubb deltok, og de fikk øvd på å være utøvere samtidig som at flere nye personlige rekorder ble satt.   

Dette er første gang det arrangeres en regional (uformell) konkurranse, noe som ga veldig mersmak. Det var en felles enighet om at dette må det satses mer på. Vi gleder oss til neste arrangement! 

 

Kontakt oss!

Lurer du på noe? Ta kontakt med den ansvarlige for dette temaet i administrasjonen så hjelper vi deg!

Nora Menous Jordbru
Nora Menous Jordbru
Idrettskonsulent

E-post: nora@nif.idrett.no

Ansvarsområder: Konkurranser (undervannsrugby, foto & film, apnea), samordnet rapportering, antidoping

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond