Norges Dykkeforbund / Nyheter / 2024 / Stor suksess på Barnas Havfest!
Foto: Elisabeth Tønnessen
Foto: Elisabeth Tønnessen

Stor suksess på Barnas Havfest!

Barnas Havfest på Lindøy utenfor Stavanger ble med stor suksess gjennomført over en helg 14-16 juni 2024. Rogaland fridykkerklubb samarbeidet med Ryfylke Friluftsråd og vi hadde over 700 besøkende.

Målet med festivalen var å få barna interessert i havet. Klubben stilte med instruktører og våtdrakter/utstyr og hadde med seg barn uti. Lei en biolog stilte med flere biologer som ved hjelp av akvarier kunne vise alt det fine som finnes i havet til alle barna, dette vekket stor interesse for de minste! Det ble studering av krabber, sjøstjerner og  mer, vi hadde til og med en død hai på bordet.

2W9A6932.jpg

Foto: Elisabeth Tønnessen

Videre inviterte vi med oss Delfinen svømmeskole som hadde spennende aktiviteter i vannet. Bjergsted Musikk vgs, dans og drama skapte stemning utkledd som sjørøvere og havfruer. De tok seg av skattejakter for store og små barn, det var gøyere enn dyreparken fikk vi høre😊

2W9A6646.jpg

Foto: Elisabeth Tønnessen

Ellers hadde vi aktiviteter som Yoga på sup, to seilbåter – Stina Mari og Barba Boat, hengekøyer og eventyrlesning i skogen, sjørøver og havfruelavvo for de minste, søppelrydding i fjæra, badstu, havkunst, pil og bueskyting, fiske og kajakkpadling.

2W9A5789.jpg

Foto: Elisabeth Tønnessen

 Gunhild Lovise Bjelland fra Bjelland Gard serverte mat av enkle råvarer, det ble fiskekaker, grønnsaker på grillen, pannekaker, vafler og selvfølgelig pølser på grillen.

2W9A7134.jpg

Foto: Elisabeth Tønnessen

Alt i alt et vellykket arrangement som vi skal gjenta neste år. Da skal vi være en del av Stavangers 2025 – 900 års jubileum. I den forbindelse arrangeres det øyhopping i Ryfylke hvor vi skal ha avslutningsfesten!

2W9A5893.jpg

Foto: Elisabeth Tønnessen

Besøk gjerne hjemmesiden vår her https://barnashavfest.no/ eller klubbens hjemmeside www.boblefri.no.

Takk for støtten NDF!

2W9A5569.jpg

Foto: Elisabeth Tønnessen

Rogaland Undervannsjakt og Fridykkerklubb

rogaland-undervannsjakt--og-fridykkerklubb-logo.png

 

Rogaland Undervannsjakt og Fridykkerklubb ble grunnlagt med en visjon om å skape et felles fridykkermiljø i området. Vi ønsker å formidle gleden i vannet uansett hvilket nivå man er på og gi medlemmene våre fantastiske opplevelser under vann.

Se klubben på Facebook her!

Kontakt
Adresse: Nordsjøvegen 120, 4055 Sola
E-post: fridykkerklubben@gmail.com

Thea Langkaas
Thea Langkaas
Marked og kommunikasjonskonsulent

E-post: thea.langkaas@nif.idrett.no

Ansvarsområder: Markedsføring og kommunikasjon, nettsider og sosiale medier. 

Nippon gases Hold norge rent Nordic Choice Hotels Sparebankstiftelsen DNB MARFO Handelens Miljøfond