Arrangere NM-cup i undervannsjakt?

Norges Dykkeforbund søker etter arrangører til NM-cup og NM i undervannsjakt i 2021. Har din klubb lyst til å arrangere?  


I 2021 planlegges følgende nasjonale konkurranser i undervannsjakt:  

NM Cup 1 i mai
NM Cup 2 i juni
NM Cup 3 i august 
NM i September

Vi søker arrangører. 
Har din klubb lyst til å være arrangør av en av konkurranserunde? Dere må i så fall sende en kort søknad innen 31. januar 2021 til Nora i administrasjonen som inneholder følgende: Klubb, kontaktperson, sted, dato og kort om tidligere erfaringer med arrangementer. Vi bistår med å lage invitasjon til NS-cup rundene. 


Administrasjonen og arbeidsgruppa for undervannsjakt vil bistå klubber som ønsker å arrangere med en felles mal for invitasjon, men også bistå med personer som kan bidra aktivt på arrangementet som støtte for arrangørklubb ved behov. Det sitter mye kompetanse i arbeidsgruppa som aktivt vil bidra. 

Vi ønsker at NM-cupene fordeles rundt omkring i hele landet og vi oppfordrer klubber til å søke. Dere vil få den støtten det er behov for å arrangere en god NM-runde. 


NM - cup og regional undervannsjaktsamling

Klubben kan gjerne planlegge med NM-cup og en regional undervannsjaktsamling for utøvere i hele sin region. NM-cup og regional samling finansieres i stor grad gjennom en deltakeravgift, men det er også gode muligheter for å søke støtte kommunalt eller gjennom NDF. Vi har litt stimuleringsmidler som kan benyttes til slik samlinger, og spesielt opp mot ungdom.
 

COVID-19
Alle NM-cup og NM arrangeres med forbehold om COVID-19 situasjonen og vi må forholde oss til lokale og nasjonale føringer. 


Kontaktperson

Nora Menous-Moland
Nora@nif.idrett.no
98198772

[Tilbake]

 Makeweb CMS