David Gutteridge vinner Kongepokalen!

Ny norgesmester i undervannsfoto er David Gutteridge etter at en jury i helgen kåret han til norgesmester i undervannsfoto 2021. (Foto: David Gutteridge)


Norgesmesterskapet i undervannsfoto har foregått i Stokmarknes i Hadsel Kommune med Hadsel Undervannsklubb som teknisk arrangør. Selve arrangementet har forløpt i rute og uten teknisk utfordringer, men dessverre skadet Galice Hoarau kneet slik at han ikke kunne gjennomføre de tre siste dykkene. Konkurransdykkene ble gjennomført utenfor klubbfasilitetene til Hadsel Undervannsklubb på grunn av dårlig vær.  

 

Takk til arrangørene som har lagt ned en fantastisk innsats i og rundt mesterskapet. Stor honnør til Hadsel Undervannsklubb og de frivillige for et kompakt og godt gjennomført mesterskap.  


Takk til sponsorene som stilte med gode premier til topp 3 i hver klasse og i sammendraget.


 Bilder fra klassene vil bli publisert i løpet av de neste dagene og de kan du se på facebook eller instagram. Vi starter med klasse A i dag.  


Hansen Protection - Fue.no sponset sammenlagtpremiene i årets NM. David og Odd Magne vant hver sin Shark Avator draktSammenlagt plasseringene finner du her

[Tilbake]

 Makeweb CMS